Bir Gece Masalı hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor?

Bir Gece Masalı hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor?

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Gece Masalı her bölümüyle adından söz ettiriyor. Başrollerinde Burak Deniz ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un oynadığı Bir Gece Masalı’nın hangi günler yayınlandığı merak ediliyor. Peki, Bir Gece Masalı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor?

Sinema / Dizi

15.10.2024, 13:29

Yeni sezonun sevilen dizilerinden biri olan ve başrollerinde Burak Deniz ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un oynadığı Bir Gece Masalı her bölümü ile olay yaratıyor. İlk bölümünden itibaren ilgiyle takip edilen Bir Gece Masalı dizisinin yeni bölümleri oldukça merak ediliyor.

Özellikle Mahir (Burak Deniz) ve Canfeza (Su Burcu Yazgı Coşkun) karakterlerinin uyumu, derinlikleri ve yaratıcı anlatım tarzı, dizinin öne çıkanları arasında yer alıyor.

Kötü Kan neden final yaptı? Kötü Kan neden final yaptı? Haberi Görüntüle

BİR GECE MASALI HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

ATV ekranlarının yeni sezon yapımlarından Bir Gece Masalı dizisi Salı akşamları yayınlanıyor.

Bir Gece Masalı

Kötü Kan neden final yaptı? Kötü Kan neden final yaptı? Haberi Görüntüle

BİR GECE MASALI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Başrollerinde Burak Deniz ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un oynadığı Bir Gece Masalı dizisi Salı akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Cabir'in nikah baskısına Ezra'nın köşke gelmesi gerilimi eklenince Asaf dede beyin kanaması geçirir. Ancak bu hastalık Mahir ve Canfeza için bir dönüm noktası olacaktır. Canfeza bu aşkın imkansız olduğuna ve kovulduğu o köşke bir daha asla girmeyeceğine inanırken, dedesinin desteğini arkasına alan Mahir Canfeza ile evlenmek için harekete geçer ve imkansız olmadıklarını ona kanıtlamak için bu önlerindeki tüm engelleri kaldırmaya söz verir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Sinema / Dizi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading