Yandex Metrica

Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi ne zaman çekildi?

Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi ne zaman çekildi?

Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Charlie'nin Çikolata Fabrikası filminin yönetmenliğini Tim Burton, senaristliğini John August ve Roald Dahl yapmaktadır. Peki Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi ne zaman çekildi? İşte detaylar...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:40

Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi oyuncuları arasında Brigitte Millar, Johnny Depp ve Freddie Highmore yer almaktadır. Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi komedi, fantastik, aile, macera türündedir. Peki Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi ne zaman çekildi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

CHARLIE'NİN ÇİKOLATA FABRİKASI FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi oyuncu kadrosu şu şekildedir;

* Johnny Depp 
* Freddie Highmore 
* David Kelly 
* Helena Bonham Carter 
* Noah Taylor 
* Julia Winter
* AnnaSophia Robb 
* Jordan Fry 
* Philip Wiegratz 
* James Fox 
* Missi Pyle 
* Deep Roy 
* Christopher Lee 
* Adam Godley 
* Franziska Troegner 
* Francesca Hunt 
* Liz Smith 
* Eileen Essell 
* David Morris
* Geoffrey Holder

CHARLIE'NİN ÇİKOLATA FABRİKASI FİLMİ KONUSU NE?

Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi, son derece sıra dışı bir yapıya sahip olan Willy Wonka’nın bir çikolata fabrikasında geçer. Bu fabrikayı, kendisinden sonrası için bırakabileceği birini arayan Willy Wonka, bir değerlendirme yapabilmek için yarışma düzenler. Böyelikle önce eğitecek sonra da zamanla yerini devredecektir. 5 çocuk seçer ve bunlardan bir tanesi de Charlie’dir. O, fakir bir aileden gelen bir çocuktur. Tüm çocuklar beraber çikolata fabrikasını gezerler. Charlie’nin orada görecekleri, çok etkileyecek ve onu Wonka’nın hayal alemine sürüklenecektir. Tim Burton, bu işte en iyilerden olarak yeni bir fantastik komedi ile karşımıza çıkmaktadır.

CHARLIE'NİN ÇİKOLATA FABRİKASI FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi 12 Ağustos 2005 tarihinde beyaz perdeye yansıdı. 1 saat 55 dakika uzunluğunda olan Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi komedi, fantastik, aile, macera türündedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading