Yandex Metrica

Sitede Ara

Continental: John Wick Dünyasından 2. bölüm ne zaman? The Continental 3. bölüm çıktı mı? The Continental bitti mi, kaç bölüm?

Continental: John Wick Dünyasından 2. bölüm ne zaman? The Continental 3. bölüm çıktı mı? The Continental bitti mi, kaç bölüm?

Amazon Prime Video'nun iddialı yapımı "Continental: John Wick Dünyasından" dizisi platformdaki yerini aldı. John Wick evreninin merkezinde yer alan ikonik otelin ve suikastçıların nasıl ortaya çıktığını konu ediniyor. Dizi kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi. İlk bölümü yayınlanan dizinin 2. bölümü ve 3. bölümü heyecanla beklenmeye başladı. The Continental: John Wick Dünyasından 2. bölüm ne zaman? The Continental 3. bölüm çıktı mı? The Continental bitti mi, kaç bölüm? İşte tüm bu soruların yanıtı haberimizin detayında olacak...

Sinema / Dizi

19.03.2024, 19:00

Prime Video'nun orijinal yapımı tüm dünyada büyük ses getirdi. Beyaz perdenin unutulmaz karakterlerinden John Wick dünyasının spin-off dizisi olan "The Continental" konusu ve oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Continental: John Wick Dünyasından 2. bölüm ne zaman? The Continental 3. bölüm çıktı mı? The Continental bitti mi, kaç bölüm? soruları ise sıkça sorulmaya başlandı. Continental: John Wick Dünyasından, 1970'lerin New York'unda geçen üç bölümlük bir mini dizidir. Dizi, John Wick evreninin ikonik suikastçı otelinin ve suikastçıların başlangıç hikayelerini keşfe çıkarıyor. Dizi, filmlerde Ian McShane'in canlandırdığı Winston karakterinin gençliğini, suikastçılar için güvenli bir sığınak yaratan bir otel işletmecisi olma yolundaki ilk adımlarını anlatıyor. Continental: John Wick Dünyasından dizi 1. bölümü yayınlandı. İzleyiciler heyecanla 2. bölüm ve 3. bölümü beklemeye başladı. 

CONTİNENTAL: JOHN WİCK DÜNYASINDAN 2. BÖLÜM NE ZAMAN ÇIKACAK?

"Continental: John Wick Dünyasından" dizisinin ilk bölümü 22 Eylül'de yayınlandı. Dizinin 2. bölümü 1 hafta sonra platformda olacak. "Continental: John Wick Dünyasından" 3. bölüm 29 Eylül'de Amazon Prime Video ekranlarından izlenebilecek.

THE CONTİNENTAL: JOHN WİCK DÜNYASINDAN 3. BÖLÜM NE ZAMAN ÇIKACAK?

2. bölümün ardından 3. bölüm de 1 hafta sonra yayınlanacak. "Continental: John Wick Dünyasından" 3. bölüm ise 6 Ekim'de gösterime girecek.

THE CONTİNENTAL: JOHN WİCK DÜNYASINDAN KAÇ BÖLÜM?

Dizi toplamda 3 bölümden oluşuyor.

Bölümler:

Bölüm 1: The Beginning 22 Eylül
Bölüm 2: The Continental 29 Eylül
Bölüm 3: The War 6 Ekim

THE CONTİNENTAL OYUNCULARI KİMLER?

Winston'ın gençliğinİ Colin Woodell oynuyor. Ayomide Adegun, film serisinde Lance Reddick’in canlandırdığı Charon rolünü üstleniyor. Dizide ayrıca Mel Gibson, Mishel Prada, Jeremy Bobb, Ben Robson, Jessica Allain ve Hubert Point-Du Jour gibi oyuncular rol alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading