Emily in Paris 5. sezon ne zaman başlıyor?

Emily in Paris 5. sezon ne zaman başlıyor?

Son bölümle beraber İtalya ülke sınırlarına taşınan Emily, 5. sezonda Roma'da yeni maceralarına devam edecek. Peki, Emily in Paris 5. sezon ne zaman başlayacak?

Sinema / Dizi

14.10.2024, 16:52

Netflix platformunun en çok izlenen dizileri arasında yer alan Emily in Paris 5. sezon için heyecanlı bekleyiş başladı. Kadrosunda Samuel Arnold, Bruno Gouery, Ashley Park ve William Abadie gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezonu onayı aldı.

Dizinin başrol oyuncularından Lily Collins, Emily in Paris'in 5. sezonuyla çok yakında ekranlara yeniden döneceğini müjdeledi.

Emily in Paris 5. sezon

Kötü Kan neden final yaptı? Kötü Kan neden final yaptı? Haberi Görüntüle

EMİLY İN PARİS 5. SEZON NE ZAMAN?

Netflix platformunun sevilen dizilerinden biri olan Emily in Paris 5. sezonunun ne zaman başlayacağı henüz netlik kazandı. 12 Eylül'de yayınlanan 4. sezonun sonrasında dizinin takipçileri yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyordu.

Emily in Paris dizisinin yapımcısı Darren Star son verdiği röportajda aynı şehirde geçen 4 sezonun sonrasında yeni olay örgülerini ve kültürel değişimleri keşfetmek ve 'dizinin evrenini genişletmek' konusunda heyecanlı olduklarını söylemişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Sinema / Dizi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading