Sitede Ara

Güzel Aşklar Diyarı hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor?

Güzel Aşklar Diyarı hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güzel Aşklar Diyarı yeni bölümleriyle oldukça seviliyor. Kapadokya’nın benzersiz doğasında çekilen Güzel Aşklar Diyarı’nın oyuncu kadrosu da adından söz ettiriyor. Peki, Güzel Aşklar Diyarı bölüm tekrarı hangi günler yayınlanıyor?

Sinema / Dizi

30.09.2024, 16:27

Kanal D ekranlarında yayınlanan Güzel Aşklar Diyarı dizisi her bölümü ile ilgi toplamaya devam ediyor. Kapadokya’da benzersiz bir doğa içerisinde bir aşkın, masum bir ailenin felaketine sebep olduğu dizinin senaryosu da büyük ilgi görüyor.

Başrollerinde Burak Berkay Akgül ile Özgü Kaya’nın yer aldığı Güzel Aşklar Diyarı dizisinde; Deniz ve Arhan’ın büyük aşkının dram yüklü bir hikayesi gözler önüne seriliyor. 

Yalı Çapkını Halis Ağa neden yok? Çetin Tekindor diziden ayrıldı mı? Yalı Çapkını Halis Ağa neden yok? Çetin Tekindor diziden ayrıldı... Haberi Görüntüle

GÜZEL AŞKLAR DİYARI HANGİ GÜNLER?

Başrollerinde Burak Berkay Akgül ile Özgü Kaya’nın yer aldığı Güzel Aşklar Diyarı dizisinin yeni bölümü Pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Güzel Aşklar Diyarı hangi günler

Kızılcık Şerbeti Asude kim? Servet Pandur kimdir, nereli? Kızılcık Şerbeti Asude kim? Servet Pandur kimdir, nereli? Haberi Görüntüle

GÜZEL AŞKLAR DİYARI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güzel Aşklar Diyarı, Pazartesi akşamları saat 20.00’da başlıyor.

Med Yapım ve Boyut Film, yapımcılığını ise Fatih Aksoy’un üstlendiği Güzel Aşklar Diyarı dizisinin oyuncu kadrosunda; Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi isimler yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Sinema / Dizi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading