Yandex Metrica

HBO Max'in ilk yerli dizisi duyuruldu! Kör Nokta dizisi konusu ne, oyuncuları kimler?

HBO Max'in ilk yerli dizisi duyuruldu! Kör Nokta dizisi konusu ne, oyuncuları kimler?

Birçok iddialı yapıma imza atan HBO'nun dijital platformu HBO Max yakında Türkiye'de yayın hayatına başlayacak. Platformun ilk yerli dizisi olan 'Kör Nokta' duyuruldu. Peki HBO Max Kör Nokta dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Kör Nokta dizisi hakkında merak edilenleri haberimizde derledik...

Sinema / Dizi

21.03.2024, 21:48

Dijital yayın platformları arasında rekabet büyüyor. Netflix, Amazon Prime Video, Blu TV, Exxen, Bein Connect'in yanı sıra iki yeni platform daha Türkiye'de yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor: Disney Plus ve HBO Max.

Disney Plus 14 Haziran'da, HBO Max ise yıl sonunda yayın hizmeti vermeye başlayacak. Game of Thrones, Succession, Chernobyl gibi yapımlarıyla birçok ödül kazanan HBO'nun dijital platformu HBO Max, kendi içeriklerinin yanı sıra Türkiye'de yerli içerikler de yapacak. 

HBO Max'in ilk yerli dizisi Kör Nokta olacak. Gazeteci Sina Koloğlu, diziyle ilgili bilgileri paylaştı.

HBO MAX KÖR NOKTA KONUSU

Kör Nokta'nın konusu şöyle: "Kasabasına dönen bir kadın, karşılaştığı cinayeti çözmeye çalışıyor. Aynı zamanda kasabanın da sırları ve geçmişi ortaya çıkıyor"

Dizinin yönetmenliğini Aşk101 ve Benim için Şampiyon filmlerinin yönetmeni Ahmet Katıksız üstlenecek. Senaryoyu ise Pera Palas'ta Gece Yarısı'nı kaleme alan Elif Usman yazacak. 

KÖR NOKTA OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Çekimleri 2 ay sonra Gökçeada'da başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosu henüz netleşmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading