Yandex Metrica

Sitede Ara

HBO'nun ilk Türk dizisi Doğduğun Ev Kaderindir olacak

HBO'nun ilk Türk dizisi Doğduğun Ev Kaderindir olacak

Önümüzdeki yıl Türkiye piyasasına girmesi beklenen HBO ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. HBO, ilk olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle anlaşma sağladı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:46

The Sopranos, Game of Thrones, Sex and the City gibi popüler yapımları izleyici ile buluşturan HBO, Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Kanal, yayınlayacağı ilk Türk dizisi için de anlaşma sağladı.

Milliyet'ten Sina Koloğlu'nun haberine göre, konuyla ilgili yeni detayları paylaşırken, HBO'nun anlaşma yaptığı ilk diziyi de açıkladı. Koloğlu, yazısında Warner Media'nın Türk içeriklerden sorumlu müdür olarak Mia Edde'i atadığını, Dubai merkezli çalışacak olan Edde'nin Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Latin Amerika için Türkçe içerik alımından sorumlu olacağını kaydetti.

Latin pazarında yer almak için Türk dizilerinin önemki bir kulvar olduğuna dikkat çeken Koloğlu, "HBO hemen alımlara başlamış. Doğduğun Ev Kaderindir" mesela ilk alımlarından biri.." ifadelerini kullandı. 

Doğduğun Ev Kaderindir HBO

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR HAKKINDA

OGM Pictures bünyesinde hayata geçirilen ve TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, ilk bölümüyle 25 Aralık 2019'da izleyici ile buluşmuştu. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun Camdaki Kız isimli eserinden uyarlanan dizi, 12 Mayıs 2021'de 43. bölümüyle ekranlara veda etti.

Çağrı Vila Lostuvalı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu, Eylem Canpolat ve Sema Erkenekon'un senaryosunu kaleme aldığı Doğduğun Ev Kaderindir'in başrollerinde İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir ve Engin Öztürk yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading