Sitede Ara

İnci Taneleri 2. sezon ne zaman başlıyor?

İnci Taneleri 2. sezon ne zaman başlıyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan ve Dilber’in pavyon dansı ile ünlenen İnci Taneleri dizisi için yeni sezonda geri sayım başladı. Peki, İnci Taneleri 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Sinema / Dizi

24.09.2024, 15:43

Senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve Azen karakterine hayat verilen İnci Taneleri dizisinden ilk tanıtım fragmanı izleyenlerin karşısına geldi. Tekrardan cezaevinden çekilen görüntülerin sahnelendiği İnci Taneleri’nin 2. yeni sezonu şimdiden büyük bir heyecan yaşattı.

Geçtiğimiz sezona damga vuran ve özellikle de Dilber’in pavyon dansıyla tüm Türkiye’yi ayağa kaldıran İnci Tanleri’nin başrollerinde Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü yer alıyor. Peki ama bu hafta 26 Eylül Perşembe İnci Taneleri yayınlanacak mı?

Kızılcık Şerbeti Alev neden yok? Müjde Uzman diziden ayrıldı mı? Kızılcık Şerbeti Alev neden yok? Müjde Uzman diziden ayrıldı mı? Haberi Görüntüle

İNCİ TANELERİ 2. YENİ SEZON NE ZAMAN?

Kanal D ekranlarında yayınlana  ve başrollerinde Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün oynadığı İnci Taneleri dizisinin 2. yeni sezonunun Ekim ayının ilk haftasında yayınlanması bekleniyor.

“O gün başlayan savaşın nelere mâl olacağını tahmin etmek kolay değildi” cümlesinin dikkat çektiği İnci Taneleri yeni sezon fragman tanıtımında Azem'in hapishanedeki bitap düşmüş hali ön plana çıkıyor ve izleyenleri bir kez daha ekranları başına bağlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Sinema / Dizi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading