Yandex Metrica

Sitede Ara

Kaan Müjdeci imzalı 'Hamlet'in çekimleri tamamlandı

Kaan Müjdeci imzalı 'Hamlet'in çekimleri tamamlandı

Kaan Müjdeci'nin Shakespeare'in Hamlet eserinden uyarladığı dizisinin Büyükada'da gerçekleştirilen çekimleri dün tamamlandı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:36

İlk uzun metrajlı filmi Sivas ile adından söz ettiren, daha sonra Iguana Tokyo filmine imza atan Kaan Müjdeci, Shakespeare'in ölümsüz eseri 'Hamlet'i diziye uyarladı. Müjdeci'nin ilk dizisi olan Hamlet'in Büyükada'da yaklaşık 2.5 aydır süren çekimleri dün tamamlandı. Dizinin başrollerinde Elit İşcan ve Erdal Beşikçioğlu yer alıyor.

Gerçek bir hikayeden yola çıkan dizi, Büyükada'daki 'fayton krallığı' üzerinden hayatın ve Türkiye'nin inanılmaz görünen, absürt ve çarpıcı gerçeklerine adeta ışık tutuyor.

Dizide Büyükada'da 81 atın toplu olarak gömüleceği bir gece faytonların sahibi olan adam öldürülür. Katil, erkek kardeşidir. Öldürülen adamın genç kızı, babasının katilini ve karanlık ilişkileri ortaya çıkarmak için bir intikam planı hazırlar. Şüpheli olan herkesi, televizyonun en meşhur reality show'unda sahnede bir araya getirecektir.

Oyuncu kadrosunda Elit İşcan ve Erdal Beşikçioğlu'nun yanı sıra Hatice Aslan, Şebnem Bozoklu, Ahmet Rıfa Şungar, Cihat Tamer, Murat Kılıç, Çiğdem Selışık Onat, Emrullah Fakat ve Mustafa Alabora gibi isimler de bulunuyor.

Hamlet'in önümüzdeki sonbaharda GAİN'de izleyici ile buluşması planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading