Kızılcık Şerbeti 73. bölüm bu hafta var mı yok mu? Kızılcık Şerbeti ne zaman yayınlanacak?

Kızılcık Şerbeti 73. bölüm bu hafta var mı yok mu? Kızılcık Şerbeti ne zaman yayınlanacak?

Show TV'nin fenomen dizilerinden Kızılcık Şerbeti 24 Ekim bu hafta yayınlacak mı? Başrollerini Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün paylaştığı Kızılcık Şerbeti'nin 73. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Sinema / Dizi

23.10.2024, 21:31

Yıldız oyuncuları bünyesinde barındıran Show TV'nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti 25 Ekim bu hafta yayınlacak mı? 

Cuma akşamları Show TV'de ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin hayranları Kızılcık Şerbeti'nin bu hafta ekranlara gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Peki Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı yok mu?

Show TV'de Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti milyonlarca diziseveri her hafta ekranlara kilitliyor. Birçok yıldızı bünyesinde barındıran Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde nerler oldu.

Kötü Kan 7. bölüm neden yayınlanmadı? Kötü Kan 7. bölüm neden yayınlanmadı? Haberi Görüntüle

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti'nin 72. Bölümünde; Cemal’in, Kıvılcım’a olan takıntısı, onu birlikte olmaya razı etme çabası katlanarak büyüyordur. Henüz kimse durumun farkında olmasa da olaylar geri dönülmez bir noktaya yavaş yavaş ilerlemektedir.

Giray’ın babasının vefatı Giray, Heves ve Doğa ilişkilerinin dengesini kökten değiştirecektir. Nursema’yı evden uzaklaştırmayı kafasına koyan Görkem, ince planlarını yavaş yavaş hayata geçirecektir.

Bu arada Mustafa ve Nilay’ın arasını bozmak için başlattığı olayları da tüm hızıyla devam ettirmektedir. Gidişattan şüphelenen Fatih durumu anlamaya çalışsa da çok net bir bilgiye ulaşamaz.

Ömer’in, Cansu ile ilişkisi günden güne ilerlemekte olsa da daha hiç kimse çok büyük bir engelin farkında değildir.

Emily in Paris 5. sezon ne zaman başlıyor? Emily in Paris 5. sezon ne zaman başlıyor? Haberi Görüntüle

KIZILCIK ŞERBETİ BU HAFTA VAR MI YOK MU?

23 Ekim çarşamba günü Ankara'daki TUSAŞ binasına düzenlenen terör saldırısı sonrası birçok dizi bu hafta yeni bölümlerini yayınlamama kararı aldı. Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü için henüz bir karar verilmedi. Ama dizinin 73. bölümün bir sonraki hafta ekranlara gelmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Sinema / Dizi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading