Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman, hangi tarihte başlayacak? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman, hangi tarihte başlayacak? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show TV'nin popüler dizilerinden biri olan "Kızılcık Şerbeti," geniş bir izleyici kitlesi tarafından seviliyor. Ancak seyirciler, sezon arası döneminde olan dizinin yeni yayın tarihini sabırsızlıkla bekliyor. Peki Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman, hangi tarihte başlayacak? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sinema / Dizi

10.03.2024, 21:01

Show TV'de yayınlanan "Kızılcık Şerbeti" dizisinin yeni sezonunun ilk bölümünün ne zaman ekrana geleceği büyük bir merakla bekleniyor. Bu dikkat çekici dizi, başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici konusuyla izleyiciyi etkilemeye devam ediyor. Yeni sezonun başlama tarihi ise şu an araştırma konusu haline geldi. Peki Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman, hangi tarihte başlayacak? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZON NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE BAŞLAYACAK?

Kızılcık Şerbeti dizisi, 9 Haziran Cuma günü 29. bölümü ile sezon finali yapmıştır. 2. sezon çekimleri ise 28 Ağustos'ta başlayacak. Bu nedenle, dizinin tahmini olarak Eylül ayının ortalarında yeniden yayınlanmaya başlaması beklenmektedir.

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU NE?

Kıvılcım (Evrim Alasya), iyi eğitimli, gerçekçi ve çağdaş bir kadındır. Boşandıktan sonra kendisini ayakta tutmayı başarmış ve iki kızını kendi değerleri doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) hala liseye gitmekteyken, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım'ın en büyük isteği, çocuklarının ileride başarılı ve mutlu bir yaşam sürmelerini görmektir.

Doğa, üniversiteye başladığı ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenme kararı aldığında, Kıvılcım büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Kızının kocasının ailesiyle tanıştığında ise hayatının şokunu yaşar. Çünkü Doğa'nın kocası Fatih'in (Doğukan Güngör) ailesi muhafazakar bir ailedir ve Kıvılcım, kızının bu farklı bakış açısına sahip bir aileyle mutlu bir yaşam sürdüremeyeceğini düşünmektedir.

Doğa ise aşklarının, her türlü farklılığa rağmen tüm zorlukların üstesinden geleceğine inanmaktadır. "Kızılcık Şerbeti," doğruları aynı olmasına rağmen yöntemleri farklı iki aile arasında geçen bir aşk hikayesini anlatır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading