Kötü Kan 7. bölüm neden yayınlanmadı?

Kötü Kan 7. bölüm neden yayınlanmadı?

Cuma akşamları NOW TV ekranlarında yayınlanan Kötü Kan dizisinden hayranları üzen bir haber geldi. Peki, Kötü Kan dizisi 7. bölüm neden yayınlanmadı? Kötü Kan final mi yaptı?

Sinema / Dizi

20.10.2024, 19:05

NOW TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olan ve Cuma akşamları yayınlanan Kötü Kan ile ilgili izleyenleri üzen bir gelişme yaşandı. Reytinglere yenik düşen dizinin yayından kaldırıldığı açıklandı.

NOW TV'de Cuma akşamları yayınlanan Kötü Kan dizisi 6. bölüm ile final yaparak izleyenlere veda ettiği ortaya çıktı. Başrollerinde Ertan Saban, Damla Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen gibi isimlerin yer aldığı Kötü Kan dizisi ekran yolculuğunu erken tamamlamış oldu.

Kötü Kan 7. bölüm neden yok

Bir Gece Masalı hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor? Bir Gece Masalı hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor? Haberi Görüntüle

KÖTÜ KAN DİZİSİ 7. BÖLÜM NEDEN YOK?

Başrollerinde Ertan Saban ile Damla Sönmez'in yer aldığı Kötü Kan dizisi 6. bölüm ile final yaptığından dizinin 7. bölümü yayınlanmadı. Cuma akşamları NOW TV ekranlarında yayınlanan Kötü Kan dizisinin izlenme oranlarındaki düşüş nedeniyle bittiği belirlendi.

Aynı gün Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Kara Ağaç Destanı ve Arka Sokaklar gibi popüler dizilere yenik düşen Kötü Kan dizisinin yanlış gün seçiminin kurbanı olduğu ifade edildi.

Habere Tepki Ver

1

19

0

2

2

0

0

3

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Sinema / Dizi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading