Kötü Kan neden final yaptı?

Kötü Kan neden final yaptı?

NOW TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve sadece 6 bölümle izleyenlere veda eden Kötü Kan dizisi olay yarattı. Başrollerinde Ertan Saban ile Damla Sönmez’in oynadığı Kötü Kan, reytinglere yenik düştü. Peki, Kötü Kan dizisi neden final yaptı?

Sinema / Dizi

14.10.2024, 12:06

NOW TV'de Cuma akşamları yayınlanan Kötü Kan dizisi 6. bölüm ile final yaparak izleyenlere veda etti. Başrollerinde Ertan Saban, Damla Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen gibi isimlerin yer aldığı Kötü Kan dizisi ekran yolculuğunu erken tamamladı.

Sosyal medyada son gelen yorumlarda sadece 6 bölümle final yapan Kötü Kan dizisi için “Güzel bir dizi daha reyting kurbanı oldu”, “Kadro bu kadar iyi olsa da iş yapmıyormuş demek ki yazık oldu” paylaşımlar yer aldı.

Emily in Paris 5. sezon ne zaman başlıyor? Emily in Paris 5. sezon ne zaman başlıyor? Haberi Görüntüle

KÖTÜ KAN NEDEN FİNAL YAPTI?

Başrollerinde Ertan Saban ile Damla Sönmez'in yer aldığı Kötü Kan dizisi 6. bölüm ile final yaptı. Cuma akşamları NOW TV ekranlarında yayınlanan Kötü Kan dizisinin izlenme oranlarındaki düşüş nedeniyle final yaptığı belirlendi.

Kötü Kan neden final

Aynı gün Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Kara Ağaç Destanı ve Arka Sokaklar gibi popüler dizilere yenik düşen Kötü Kan dizisinin yanlış gün seçiminin kurbanı olduğu ifade edildi.

"Kötü Kan”, bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yaparken tehlikeli bir mafya grubu ile başı derde giren eski polis memuru Kartal'ın yıllardır uzakta yaşayan çocuklarının yanına taşınması ve diğer yandan da mafya batağından kurtulmaya çalışmasını konu alıyordu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Sinema / Dizi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading