Yandex Metrica

Sitede Ara

Netflix Cennete Hoş Geldiniz 2. sezon gelecek mi? Cennete Hoş Geldiniz 2. sezon ne zaman?

Netflix Cennete Hoş Geldiniz 2. sezon gelecek mi? Cennete Hoş Geldiniz 2. sezon ne zaman?

Netflix'in geçtiğimiz haftalarda izleyicilerin beğenisine sunduğu Cennete Hoş Geldiniz - Welcome to Eden dizisi platformun en çok izlenenler listesinde yer alıyor. İzleyicileri heyecanlandıran dizinin yeni sezonunun olup olmayacağı araştırılıyor. Peki Netflix Cennete Hoş Geldiniz 2. sezon olacak mı, ne zaman yayınlanacak?

Sinema / Dizi

24.03.2024, 01:23

Netflix'in İspanya yapımı Welcome to Eden - Cennete Hoş Geldiniz dizisi 6 Mayıs 2022'de izleyici ile buluştu. 8 bölümden oluşan dram ve gerilim türündeki dizi, kısa süre içinde Netflix'in en çok izlenen yapımları arasına girdi. Dizinin hayranları "Cennete Hoş Geldiniz bitti mi?", "Cennete Hoş Geldiniz 2. sezon olacak mı?" sorularını araştırıyor. Peki Netflix Cennete Hoş Geldiniz dizisi 2. sezon gelecek mi? İşte detaylar...

CENNETE HOŞ GELDİNİZ 2. SEZON OLACAK MI?

Dijital yayın devi Netflix'te gerilim dolu Cennete Hoş Geldiniz dizisi beğeni topladı. Aboneleri heyecanlandıran dizinin 2. sezonu merak ediliyor. Diğer yandan yeni sezonda hangi oyuncuların yer alacağı da araştırılıyor. 

Joaquín Górriz ve Guillermo López'in yaratıcılığını üstlendiği, Daniel Benmayor ve Menna Fité tarafından yönetilen dizinin 2. sezonunun olup olmadığı henüz açıklanmadı. Ancak İspanyol bir haber kuruluşu, dizinin henüz ilk sezonu başlamadan ikinci sezon için onay aldığını belirtmişti. Dizinin 8 bölümden oluşan ilk sezonu Teruel eyaleti, Lanzarote adası ve San Sebastián dahil olmak üzere İspanya'daki çeşitli yerlerde çekildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading