Netflix dizisi Bridgerton 2. sezonundan ilk fragman yayınlandı!

Netflix dizisi Bridgerton 2. sezonundan ilk fragman yayınlandı!

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan, Julia Quinn'in aynı adlı roman serisinden uyarlanan Bridgerton'ın 2. sezonundan ilk fragman yayınlandı. Dizinin yeni sezonu 25 Mart'ta izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:57

Netflix dönem dizisi Bridgerton'ın 2. sezonundan fragman paylaşıldı. İlk sezonuyla platformun en çok izlenen dizilerinden biri olan Bridgerton, ikinci sezonunda Julia Quinn'in 'The Viscount Who Loved Me' adlı ikinci kitabından uyarlanıyor. Yeni sezon, Bridgerton ailesinin en büyük kardeşi Anthony Bridgerton'ın aşk arayışını konu alıyor. 

Bridgerton 2. sezon konusu şöyle: Kendine yakışan bir evlilik yaparak ailesini onurlandırmak isteyen Anthony Bridgerton'ın yolu, Kate ve kız kardeşi Edwina Sharma ile kesişir. Anthony, Edwina ile ilgilenmeye başlar ancak Kate onun asıl niyetini anlar ve bu ilişkinin önüne geçmeye çalışır. Bu durum ise Kate ve Anthony'nin yakınlaşmasına neden olur ve ikili karmaşık bir noktaya doğru sürüklenir. 

Dizinin yeni sezonunda Hastings Dükü Rege-Jean Page'in yer almayacağı açıklanmıştı. Phoebe Dynevor, Jonathan Bailey, Simone Ashley, Rupert Young, Calam Lynch gibi isimler yer alacak.

Bridgerton 2. sezon, 25 Mart'ta Netflix'te izleyici karşısına çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading