Yandex Metrica

Tarzan Efsanesi filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Tarzan Efsanesi ne zaman, nerede çekildi?

Tarzan Efsanesi filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Tarzan Efsanesi ne zaman, nerede çekildi?

ABD yapımı Tarzan Efsanesi filmi TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Yayınlandığı dönemde 356 milyon doların üstünde hasılat elde eden film Edgar Rice Burroughs tarafından yaratıldı. Peki Tarzan Efsanesi filmi konusu ne, oyuncuları kimşer? Tarzan Efsanesi orijinal adı ne? Tarzan Efsanesi ne zaman, nerede çekildi?

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:31

Anne ve babasını kaybetmesinin ardından ormanda goriller tarafından büyütülen Tarzan'ın normal hayata döndükten sonra yaşadıklarını anlatan Tarzan Efsanesi filmi büyük ilgi görmüştü. 2016 ABD yapımı aksiyon macera filmi olan David Yates imzalı Tarzan Efsanesi bu akşam TRT1'de izleyici karşısına çıkıyor. Peki Tarzan Efsanesi filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Tarzan Efsanesi ne zaman, nerede çekildi? İşte tüm detaylar... 

TARZAN EFSANESİ KONUSU NE?

Ormanda goriller tarafından büyütülen ve Tarzan olarak bilinen John Clayton, Afrika ormanlarını aşık olduğu karısı Jane ile arkasında bırakmış ve burjuva hayatına başlamıştır. Bir gün büyütüldüğü topraklara, Kongo'ya ticaret elçisi olarak davet edilir. Ancak Belçikalı Kaotan Leom Rom'un aç gözlülük ve intikam oyununda bir piyon olduğundan habersizdir. Ancak bu öldürücü komplonun arkasında olanların başlattıkları savaşın nasıl bir savaş olduğu hakkında bir fikirleri yoktur.

TARZAN EFSANESİ OYUNCULARI

Alexander Skarsgård, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Djimon Hounsou, Jim Broadbent, Casper Crump, Ben Chaplin, Hadley Fraser, Genevieve O'Reilly, Yule Masiteng, Mimi Ndiweni, Simon Russell Beale gibi isimler yer alıyor.

TARZAN EFSANESİ NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ?

Tarzan Efsanesi filmi İngiltere'nin yanı sıra İtalya'nın Dolomoti Dağları'nda ve Afrika'nın Gabon Cumhuriyeti'nde gerçekleştirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading