Yandex Metrica

Sitede Ara

The Crown 7. sezon ne zaman? The Crown 6. sezon 2. kısım ne zaman çıkacak?

The Crown 7. sezon ne zaman? The Crown 6. sezon 2. kısım ne zaman çıkacak?

Kraliçe II. Elizabeth'in hayatını anlatan dizi Netflix'in en çok izlenen yapımları arasına adını yazdırmayı başardı. Dizi çok sevilse de bazı tarihi gerçekliklerden kopuk olması nedeniyle de eleştiriliyordu. The Crown 5. sezonun ardından heyecanla beklenen The Crown 6. sezon 17 Kasım Cuma günü Netflix'te yerini aldı. 6. sezonu bitiren izleyiciler The Crown 7. sezon ne zaman başlayacak? The Crown 6. sezon 2. kısım ne zaman çıkacak? sorularına yanıt arar oldu. İşte The Crown dizisi ve yeni sezona dair detaylar...

Sinema / Dizi

24.03.2024, 17:06

Netflix’in orijinal yapımlarından biri olan The Crown son zamanların en çok konuşulan dizilerin arasında geliyor. Birleşik Krallık Kraliçesi II. Elizabeth'in ölümünün ardından diziye olan ilgi katlanarak arttı. The Crown dizisi uzunca bir aranın ardından nihayet 17 Kasım Cuma günü 6. sezon bölümleriyle izleyicilerin karşına çıktı. Dizi bu sezonda  1990’lı yılları yaşatacak. Dizide Prenses Diana'ya da genişçe yer verilecek. The Crown 6. sezon tarihçilerin de tepkisiyle karşılaştı. The Crown 6. sezonun bazı tarihi gerçekleri yansıtmadığı belirtiliyor. Diziyi bir oturuşta bitirenler ise merakla 7. sezonu beklemeye başladı. Peki The Crown 7. sezon çıkacak mı? The Crown 7. sezon ne zaman? The Crown 6. sezon 2. kısım ne zaman çıkacak?

THE CROWN 7. SEZON NE ZAMAN?

The Crown dizisi 6. sezonda 2 kısım halinde ekranlara geliyor. 1. kısım 17 Kasım'da yayına girdi. 4 bölümden oluşan birinci kısımın ardından 2. kısım ise 14 Aralık'ta gösterime girecek. The Crown dizisi 6. bölümle ekranlara veda edecek. The Crown 7. sezon çıkmayacak. 

THE CROWN 6. SEZON 2. KISIM NE ZAMAN?

The Crown dizisi 6. sezon bölümmleriyle 14 Kasım'da yayınlandı. Dizinin 6. sezon 2. kısımı ise 14 Aralık'ta ekranlara gelecek. 

THE CROWN NEREDEN İZLENİR?

The Crown Netflix'in orijinal içeriğidir. Dizi Netflix aboneleri tarafından izlenebilir. 

THE CROWN 6. SEZONDA NE OLACAK?

Dizinin 6. sezonu olduköa merak ediliyor. Bu sezonda dizi 1990’ların sonlarında yaşananları ele alacak. Prenses Diana’nın Dodi Fayed ile ilişkisi ve ölümü de THE CROWN dizisinde genişçe işlenecek.

THE CROWN HAKKINDA

The Crown, Kraliçe II. Elizabeth'in saltanatı hakkında yapılan bir diziidir. Peter Morgan tarafından yazılan ve Netflix için Left Bank Pictures ve Sony Pictures Television tarafından üretilen The Crown dizisi Kraliçe'nin 21. yüzyıla uzanan saltanatını kapsayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading