Yandex Metrica

The Witcher 4. sezon ne zaman çıkacak? The Witcher 4. sezon çıkış tarihi belli mi?

The Witcher 4. sezon ne zaman çıkacak? The Witcher 4. sezon çıkış tarihi belli mi?

ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'in en çok izlenen yapımları arasında yer alan The Witcher dizisinin 3. sezonu sona 2 kısım halinde yayınlandı. Toplamda 8 bölümden oluşan 3. sezonu bir oturuşta bitiren dizi tutkunları heyecanla 4. sezonu beklemeye başladı. The Witcher 4. sezon ne zaman çıkacak? soruları arama motorlarına oldukça fazla soruluyor. The Witcher 4. sezon çıkış tarihine ilişkin detaylar haberimizin detayında olacak.

Sinema / Dizi

24.03.2024, 16:36

The Witcher ka rakterinin dizi olarak ekeranlara geleceği haberi herkesi heyecanlandırmıştı. Yıllar öncesinden başlatılan proje nihayet hayat buldu ve dizi 20 Aralık 2019 tarihinde yayınlanmaya başlandı. O günden bu yana Netflix'in en çok izlenen dizileri arasında yer alan The Witcher'da 3 sezon geride kaldı. Rivyalı Geralt’ın maceralarını anlatan dizide Henry Cavill'i artık göremeyeceğiz. Bu gelişme dizi severleri üzmüş olsa da Liam Hemsworth’lü yeni sezonlar heyecanla bekleniyor. The Witcher 4. sezon ne zaman çıkacak? The Witcher 4. sezon çıkış tarihi belli mi? soruları dizinin 3. sezonunu bitirenler tarafından sıkça sorulmaya başlandı. İşte The Witcher 4. sezona dair detaylar....

THE WİTCHER 4. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

The Witcher 4. sezonun senaryosu aylar öncesinden tamamlandı. Senaryoda en dikkat çeken nokta ise Rivyalı Geralt’ı canlandıran Henry Cavill'in 4. sezondan itibaren dizide olmayacağı Dizide yaşanan bu değişikliğin izleyicileri nasıl etkileyeceği merak edilirken şimdiden 4. sezon sabırsılzıkla bekleniyor. The Witcher 4. sezon onayını aldı. Önümüzdeki günlerde dizinin çekimlerine yeni başrol oyuncusu ile başlanacak.Dizinin en iyi ihitmalle 2024'ün sonlarına doğru yada 2025'n ortalarına doğru gösterime girmesi bekleniyor. Ancak The Witcher 4. sezon resmi çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

THE WİTCHER 4. SEZON ÇIKIŞ TARİHİ

The Witcher 4. sezonda izleyenleri büyük bir sürpriz bekliyor. Daha doğrusu bu sürpriz aylar öncesinden duyuruldu. Henry Cavill diziden ayrılacak ve yerine Liam Hemsworth gelecek. En az Henry Cavil kadar popüler olan ve pek çok Hollywood filminde rol alan Liam Hemsworth’lü Witcher dizisinin izleyicileri nasıl etkileyeceği merak ediliyor. The Witcher 4. sezon çıkış tarihi şimdiden milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. The Witcher 4. sezon çıkış tarihi yayıncı kuruluş ve yapımcılar tarafından henüz resmen duyurulmadı. Dizinin 2025 gibi ekranlara gelmesi muhtemel görünüyor. 

THE WİTCHER NE ZAMAN ÇIKTI?

Dizinin 1. sezon bölümleri tek parça halinde 20 Aralık 2019'da yayınlandı. 2. sezonu ise 17 Aralık 2021'de yayınlandı. 3. sezon bölümleri 1. kısım 29 Haziran tarihinde ve 2. kısım 27 Temmuz'da ekranlara geldi. 

THE WİTCHER BİTTİ Mİ?

 Dizi 3. sezonun ardından 4. sezon bölümleriyle ekranlara gelecek. Dizinin en az 5 sezon devam etmesi bekleniyor. 

THE WİTCHER NEREDEN NASIL İZLENİR?

Dizi Netflix platformunda yayınlanıyor. Diziyi izlemek isteyenle Netflix'e üye olmak zorunda. Netflix'te aylık ve yıllık üyelik seçenekleri bulunuyor. Netflix ile internet bağlantısı olan her yerde dilediğiniz gibi dizi ve film keyfini çıkarabilirsiniz. 

THE WİTCHER KONUSU NE?

The Witcher, dizisi mistik, ve fantastk öeğerl barındıran bilimkurgu dizisidir. Tüm dünyada en çok oynanan The Witcher oyunundan esinlenilmiştir. The Witcher dizisi Dizi, Andrzej Sapkowski'nin aynı adlı kitap serisine dayanıyor.  Dizi, Rivialı Geralt'ın canavarlar, elfler ve insanların yaşadığı dünyadaki yaşamını anlatıyor. Geralt, canavar avcısı olan bir Witcher'dır. Geralt, insanların canavarlardan daha kötü olabileceği bir dünyada, insanların ve canavarların arasında bir köprü görevi görür.

THE WİTCHER OYUNCULARI KİMLER?

Henry Cavill, Rivyalı Geralt

Freya Allan, Prenses Ciri

Anya Chalotra, Vengerbergli Yennefer

MyAnna Buring, Tissaia de Vries

Eamon Farren, Cahir

Mimi Ndiweni, Fringilla Vigo

Mahesh Jadu, Vilgefortz

Therica Wilson-Read, Sabrina Glevissig

Joey Batey, Jaskier

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading