Yandex Metrica

TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 5. bölüm FULL İZLE! 5.Bölüm Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi tek parça izle

TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 5. bölüm FULL İZLE! 5.Bölüm Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi tek parça izle

TRT 1'in sevilen dizilerinden Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi son bölümüyle nefesleri kesti. Uğur Güneş ve Dilin Döğer'in başrollerini paylaştığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi son bölüm tek parça izle. Dizi tutkunları başta olmak üzere birçok vatandaş arama motoruna, "TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 5. bölüm FULL İZLE! 5.Bölüm Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi tek parça izle" sorularını soruyor.

Sinema / Dizi

21.03.2024, 07:17

"TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 5. bölüm FULL İZLE! 5.Bölüm Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi tek parça izle! TRT 1'in sevilen dizilerinden Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi son bölümüyle nefesleri kesti. Uğur Güneş ve Dilin Döğer'in başrollerini paylaştığı  Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi son bölüm tek parça izle. Dizi tutkunları başta olmak üzere birçok vatandaş arama motoruna, "TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 5. bölüm FULL İZLE! 5.Bölüm Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi tek parça izle" sorularını soruyor. 

SELAHADDİN EYYUBİ'DE BU HAFTA NELER OLACAK?

Tüm Türkiye'yi ekran başına kilitleyen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de bu hafta Melike'nin de öğrendiği süt annelik konusu giderek yayılırken büyük sır açığa çıkacak mı? Selahaddin planını başarıyla tamamlayıp hedeflerine ulaşabilecek mi? Ona ihanet eden kişi kim olacak? 

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ OYUNCULARI

1169 ile 1193 yılları arasında Suriye ve Mısır Sultanlığı yapan ve Eyyubiler devletini kuran Büyük Kumandan Selahattin Eyyubi'nin hayatını konu alan dizide Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, ve Seda Yıldız gibi isimler yer alıyor.

>SELAHADDİN EYYUBİ 5. BÖLÜM İZLE

TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 5. bölüm FULL İZLE! 5.Bölüm Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi tek parça izle! Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi dizisinin 5. bölümünde neler olacak? Selahaddin, Haçlılarla olan mücadelesinde eline güçlü bir koz geçirmiş ve Viktorya ile Baş Üstad'ı yakalamıştır. Fakat Askalan için yapmayı planladığı takas sırasında hiç beklenmedik bir olay yaşanır ve Hac Yolu güvenliği tehlikeye düşer. Gabriel'in Selahaddin'in hamlelerinden haberdar olması saray içerisinde bir hain bulunduğuna işaret etmektedir. Selahaddin'in bütün bu krizlerin ortasında hem esirleri elinde tutması hem de içerideki haini ortaya çıkarması gerekecektir. Bu hedeflerine ulaşmak için harekete geçer ve riskli bir plan ortaya koyar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading