Yalı Çapkını 79. bölüm neden yayınlanmadı?

Yalı Çapkını 79. bölüm neden yayınlanmadı?

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin 79. bölüm tekrarını izlemek isteyenlere bir şok daha geldi. Yalı Çapkını'nda 78. bölümün ardından 79. bölümde Youtube'de yer almadı. Peki, Yalı Çapkını dizisi 79. bölüm neden yayınlanmadı?

Sinema / Dizi

20.10.2024, 16:20

Star TV'de Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun oynadığı Yalı Çapkını dizisinde 79. bölüm heyecanı yaşandı. Ancak dizinin yayınlanan son bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler resmi internet sitesine girdiği anda büyük bir şok yaşadı. Çünkü Yalı Çapkını 79. bölüm web sitesinde yoktu.

Fenomen dizi Yalı Çapkını'nın hemen bitiminde son bölüm Youtube platformunda yayınlanıyordu. Ancak yeni sezonda yapımcı firmanın aldığı karar doğrultusunda Yalı Çapkını dizisinin bölümleriyle ilgili şaşırtan bir gelişme izleyenleri şok etti.

Bir Gece Masalı hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor? Bir Gece Masalı hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor? Haberi Görüntüle

YALI ÇAPKINI 79. BÖLÜM NEDEN YOK?

Star TV ekranlarında 18 Ekim Cuma akşamında yayınlanan Yalı Çapkını 79. bölüm tekrarı Youtube platformu üzerinden gösterime girmedi. Alınan karar neticesinde Yalı Çapkını 79. bölümünün tekrarsız bir bölüm olmasından dolayı yayınlanmadı. Yani bir başka deyişle Yalı Çapkını 79. bölüm tekrarı Youtube platformunda olmayacak.

Yalı Çapkını 79. bölüm

Emily in Paris 5. sezon ne zaman başlıyor? Emily in Paris 5. sezon ne zaman başlıyor? Haberi Görüntüle

YALI ÇAPKINI 79. BÖLÜM ÖZETİ

Seyran’ın geçmiş duygularından kopamaması yüzünden Sinan ile olan ilişkisi yokuş aşağı giderken, Ferit ise Diyar ile olan geleceğini kurmanın hazırlıkları içindedir. Orhan, kendini hiç beklemediği bir durumun ortasında bulurken, Abidin ise Korhanlardan intikamını almak üzere gözünü karartmıştır. Bu durum, Suna ve Seyran arasındaki ipleri gererken, Esme aldığı haberle şok olur. Diyar ile ilişkisinde evlilik baskısıyla dört bir taraftan köşeye sıkışmış hisseden Ferit, geçmişi ve geleceği arasında bir karar vermek üzere bir yol ayrımına gelir. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Habere Tepki Ver

2

5

3

7

2

0

0

2

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Sinema / Dizi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading