Yalı Çapkını ne zaman final yapıyor, 4. sezon olacak mı?

Yalı Çapkını ne zaman final yapıyor, 4. sezon olacak mı?

Yalı Çapkını dizisinde Asuman karakterini canlandıran Öznur Serçeler’in kadrodan ayrılmasından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dizinin final tarihini ağzından kaçıran Serçeler, izleyenleri heyecanlandırdı. Peki, Yalı Çapkını dizisi ne zaman final yapacak?

Sinema / Dizi

01.10.2024, 12:25

Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi için final tarihi verildi. Asuman karakterini canlandıran ancak yeni sezonda kadrodan çıkarılan oyuncu Öznur Serçeler, gazetecilerin sorunlarını yanıtlarken Yalı Çapkını dizisinin final tarihini açıkladı.

3. sezonu ile yeniden izleyenlerinin karşısına çıkan Yalı Çapkını'nda Asuman karakterini canlandıran Serçeler diziden ayrılmıştı. Geçtiğimiz günlerde bir gecede boy gösteren Serçeler, dizi hakkında yaptı açıklamasıyla herkesi şaşkına çevirdi.

Serçeler, Yalı Çapkını dizisindeki oyuncularla halen daha görüştüğünü onların kendisindeki yerinin apayrı olduğunu söyleyerek, "Ben ayrılık gibi hissetmedim. Arkadaşlarımla hala görüşüyorum. Yalı Çapkını'nın yeri bende ayrı. Yalı Çapkını artık benim için belli bir aşamayı tamamlamıştı. Proje zaten bu sezon galiba final yapacak” dedi. Serçeler, Yalı Çapkını dizisinin 4. sezonunun olmayacağından söz etti.

Yalı Çapkını Final

Kızılcık Şerbeti Alev neden yok? Müjde Uzman diziden ayrıldı mı? Kızılcık Şerbeti Alev neden yok? Müjde Uzman diziden ayrıldı mı? Haberi Görüntüle

YALI ÇAPKINI 4. SEZON OLACAK MI?

Dizide Asuman karakterine hayat veren Öznur Serçeler, Yalı Çapkını dizisinin 3. sezonda final yapacağını ve 4. sezonun olmayacağını dile getirdi.

Başrollerinde Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun oynadığı Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamları Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Sinema / Dizi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading