Yandex Metrica

Sitede Ara

Yalnız Kurt 2. sezon ne zaman başlayacak? Yalnız Kurt 2. sezon çekimleri başladı mı?

Yalnız Kurt 2. sezon ne zaman başlayacak? Yalnız Kurt 2. sezon çekimleri başladı mı?

ATV kanalında yayınlanan Yalnız Kurt Osman Sınav tarafından kaleme alınıyor. Yalnız Kurt dizisinin 2. sezon için onay alıp almadığı gündemde yerini aldı. Peki Yalnız Kurt 2. sezon ne zaman başlayacak? Yalnız Kurt 2. sezon çekimleri başladı mı?

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:37

Yalnız Kurt dizisi 10 Haziran Cuma günü unutulmayacak sahneleriyle 1. sezonunu tamamladı. ATV kanalında izleyicinin severek takip ettiği Yalnız Kurt 2. sezon için çekilmerin yapılıp yapılmayacağı gündemde yerini aldı. 28 Ocak 2022 tarihinde yayına  başlayan Yalnız Kurt dizisi için final yaptığı iddia edilmişti. Peki Yalnız Kurt 2. sezon ne zaman başlayacak? Yalnız Kurt 2. sezon çekimleri başladı mı?

YALNIZ KURT 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Osman Sınav'dan alınan bilgilere göre, Yalnız Kurt dizisinin final yapacağı yönündeki iddiların gerçeği yansıtmadığı ve yeni sezonda ATV'de yayınlanmaya devam edeceği belirtildi. Final iddiasının asılsız çıkması sonucu Çağatay Tosun'un yönetmenliğini yaptığı ve Sinegraf imzasıyla her hafta cuma günü ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin, yeni sezonda başlayacağı tarih netleşti.

YALNIZ KURT 2. SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLADI MI?

Aytuğ Yargıç tarafından müzikleri yapılan ve görüntü yönetmeliğini Özkan Bal'ın üstlendiği Yalnız Kurt dizisinin 30 Temmuz tarihi ile 2. seozn çekimleri başlayacağı söylendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading