Zaman Çarkı 3. sezon çıkış TARİHİ | Zaman çarkı 2. sezon 9. bölüm çıktı mı?

Zaman Çarkı 3. sezon çıkış TARİHİ | Zaman çarkı 2. sezon 9. bölüm çıktı mı?

Zaman Çarkı 3. sezon çıkış tarihi ne zaman? Amazon Prime Video'nun sevilen dizilerinden Zaman Çarkı 2. sezon bölümleriyle 1 Eylül'de platformdaki yerini aldı. Epik fantezi türünde olan Zaman Çarkı izleyicilerin beğenisini kazanmayı bildi. 2. sezon 8. bölümün yayınlanmasıyla dizi severler Zaman çarkı 2. sezon 9. bölüm çıktı mı? sorularını soruyor. Peki Zaman çarkı 3. sezon ne zaman çıkacak?

Sinema / Dizi

29.04.2024, 03:07

Robert Jordan'ın aynı adlı roman serisinden uyarlanan Zaman Çarkı dizisi Amazon Prime Video'nun en sevilen yapımlarından biridir. Dizi kısa sürede milyonlarca abone tarafından izlendi. Amerikan epik fantezi türündeki dizi Amazon Prime Video aracılığıyla yayınlanıyor. Dizi, beş genç köylünün, dünyanın kaderini belirleyecek bir yolculuğa çıkmasını konu edinen dizi konusu ve oyuncu performansıyla adından söz ettirmeyi başardı. Zaman Çarkı 8. bölümün ekranlara gelmesinin ardından dizi severler Zaman çarkı 2. sezon 9. bölüm çıktı mı? Zaman çarkı 2. sezon 9. bölüm izle seçeneği Amazon'da var mı? sorularına yanıt arıyor. 

Kızılcık Şerbeti hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? Kızılcık Şerbeti hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? Haberi Görüntüle

ZAMAN ÇARKI 3. SEZON NE ZAMAN?

Zaman Çarkı dizisinin 3. sezon bölümleri için çalışmalara başlandı. Dizi 2024'ün sonlarına doğru yada 2025'in ortasına dopru platformda yerini alabilir. Dizinin yapımcısı Rafe Judkins “Zaman Çarkı dizisinin 3. sezonunu yapıyor olmaktan dolayı çok heyecanlıyım.” açıklaması ile dizi severleri heyecanlandırdı. 

Güzel Aşklar Diyarı hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? Güzel Aşklar Diyarı hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? Haberi Görüntüle

ZAMAN ÇARKI 2. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

19 Kasım 2021 tarihinde ilk sezonuyla yayına başlamıştır. İkinci sezonu ise 1 Eylül 2023 tarihinde yayınlanmaya başlamıştır. Dizi 2. sezonda 8 bölümden oluşuyor. Dizi 8. bölümle sezon finali yapacak. Zaman Çarkı 2. sezon 9. bölüm izle seçeneği Amazon Prime'da bulunmuyor. Dizinin yeni bölümleri için 3. sezon beklenecek. 

Yalı Çapkını Halis Ağa neden yok? Çetin Tekindor diziden ayrıldı mı? Yalı Çapkını Halis Ağa neden yok? Çetin Tekindor diziden ayrıldı... Haberi Görüntüle

ZAMAN ÇARKI DİZİSİ KONUSU

Dizinin ana karakterleri, Rand al'Thor, Mat Cauthon, Perrin Aybara, Egwene al'Vere ve Nynaeve al'Meara'dır. Bu beş genç, Ta'veren olarak bilinen, kaderi şekillendiren özel kişilerdir. Dizi, Orta Dünya olarak bilinen kurgusal bir dünyada geçmektedir. Orta Dünya, farklı kültürlere ve inançlara sahip birçok farklı ülkeye ev sahipliği yapmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading