Yandex Metrica

Sitede Ara

Sinovac'tan Delta ve Gama varyantlarına karşı yeni aşı

Sinovac'tan Delta ve Gama varyantlarına karşı yeni aşı

Sinovac firmasının Medikal Direktörü Yongjun Gao, Covid-19'un yeni varyantlarına karşı aşı çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı.

Sağlık

23.01.2024, 18:15

Sinovac Medikal Direktörü Yongjun Gao, geliştirdikleri yeni aşıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Gao üretilen yeni aşıda da geleneksel inaktif aşı teknolojisinin kullanıldığını açıkladı. 

Uzun zamandır yeni varyantları takip ettiklerini açıklayan Gao, 'Şu an Delta ve Gama varyantlarına karşı aşı geliştiyoruz, aşı ile ilgili Ar-Ge çalışmalarımız bitmiş durumda.' ifadelerini kullandı.

Yirmilik dişi hayattan koparıyordu! Genç kadın 9 gün komada kaldı Yirmilik dişi hayattan koparıyordu! Genç kadın 9 gün komada kaldı Haberi Görüntüle

HATIRLATMA DOZU ANTİKOR SEVİYESİNİ YÜKSELTİYOR

Pandeminin sona ermesi için iki yol olduğunu vurgulayan Gao, ilk yolun herkesin aşı olmasından geçtiğini açıkladı. İkinci yolun ise maske-mesafe-temizlik üçlüsüne azami ölçüde dikkat edilmesinin önemli olduğunu bildirdi. 

Okullar açılıyor, hastalıklar başlıyor! Dahiliye uzmanı hastalıkları önlemek için 5 altın kural sıraladı Okullar açılıyor, hastalıklar başlıyor! Dahiliye uzmanı hastalıkları önlemek için 5... Haberi Görüntüle

ÇOCUKLAR AŞI OLMALI 

Gao, Sinovac firmasının çocuklar üzerinde yaptıkları araştırmalarda iyi veriler elde ettiklerini söyledi.

Gao, "Bu verilere dayanarak Çin, Şili, Malezya, Endonezya, Kamboçya, Kolombiya dahil 6 ülkede 3 ile 17 yaş arasında acil kullanım onayını almış durumda. Çin’de 3 ile 17 arasındaki yaş grubuna 100 milyon dozdan fazla aşı uygulandı. Bu veriler de Coronavac aşısının güvenli olduğunun bir kanıtıdır." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading