Yandex Metrica

Şirin Gözalıcı kimdir? Ferdi Tayfur'un neyi oluyor?

Şirin Gözalıcı kimdir? Ferdi Tayfur'un neyi oluyor?

Ferdi Tayfur'un menajeri ve basın danışmanı Şirin Gözalıcı'nın yaptığı bir paylaşıma Tuğçe Tayfur'un sert tepki göstermesi ve sonrasında yaşananlar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur Şirin Gözalıcı'ya karşı sert ithamlarda bulunmuştu. Peki Şirin Gözalıcı kimdir? Ferdi Tayfur'un neyi oluyor?

Gündem

29.08.2024, 10:34

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile arasına kara kedi kirdi. Babası Ferdi Tafur ile arası açılan Tuğçe Tayfur sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda Şirin Gözalıcı'yı hedef almıştı. 

MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

ŞİRİN GÖZALICI KİMDİR? 

Şirin Gözalıcı Ferdi Tayfur'un, sosyal medya ve basın danışmanı olarak görev yapıyor. Ferdi Tayfur'un en yakınındaki isimlerden biri olan Şirin Gözalıcı'nın yaşı hakkında ise bilgi bulunmuyor. 

Şirin Gözalıcı aynı zamanda Ferdi Tayfur'un yeğenidir.

Şirin Gözalıcı'nın sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım Tuğçe Tayfur'un tepkisine neden oldu. 

Kızı Tuğçe ile Şirin Gözalıcı arasında sosyal medyada başlayan tartışmaya dahil olan Ferdi Tayfur "Sevgili dostlar zamanında neden bırakıp kaçtığını anladınız mı? Ferdi Tayfur" diyerek kızına sitem etti. 

Ferdi Tayfur açıklamasında "Tüm paylaşımlarım bana aittir" notuyla yayınladığı videoda "Az önce bir yazı yayınlattım. Şirin'e yazdırdım…Çünkü onun telefonu yanımdaydı. O bakımdan, bu yazıyı ben yazdım. Şirin yazmadı. Söylediğim de şu, kim ne yapar kendine yapar… Dünyada ve ahirette kim ne yapar kendine yapar.Başka söyleyecek bir şeyim yok. Büyüklerinize danışın… Onlar bu lafıma ne diyecekler? Hepinizin gözlerinizden öpüyorum… Benim adım Ferdi Tayfur…" dedi.

Tuğçe Tayfur, Şirin Gözalıcı’ya yönelik sert ifadeler kullandı. Tuğçe Tayfur açıklamasında “Ya utanmazlıkta son noktasın, acıdım şu an sana… Al aşkım senin olsun, ne istiyorsan ama gerçeği hiçbir zaman değiştiremeyeceksin. Sen asla onun kızı olamayacaksın, üzgünüm… Kıskançlığın ve fesatlığın babamın hesabından yazdığın bu iğrenç şeyle belli oldu zaten… Seni Allah’a havale ediyorum ama bu dünyada da peşinizde olacağımdan emin olabilirsin…” dedi.

Otizmli gence spor kulübünde şiddet! Bakanlık harekete geçti: En ağır cezayı alacak! Otizmli gence spor kulübünde şiddet! Bakanlık harekete geçti: En ağır... Haberi Görüntüle

ŞİRİN GÖZALICI FERDİ TAYFUR'UN NEYİ OLUYOR?

Şirin Gözalıcı Ferdi Tayfur'un sosyal medya ve basın danışmanıdır. Aynı zamanda Ferdi Tayfur'un yeğenidir. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading