Yandex Metrica

Şişecam (SISE) ne kadar temettü ödeyecek Mayıs 2024?

Şişecam (SISE) ne kadar temettü ödeyecek Mayıs 2024?

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları, kâr payı dağıtım işlemleri için bir bildirim yayınlayarak temettü ödeme takvimini kamuoyuna duyurmuştu. Şişecam (SISE) ne kadar temettü ödeyeceği ise yatırımcıların meraklandırdı.

Gündem

14.05.2024, 10:37

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları, geçtiğimiz hafta yatırımcılarına hisse başına net 0,64 TL temettü dağıtım kararını açıklamıştı. Şirket, kâr payı dağıtım işlemlerine ilişkin bir bildirim yaparak temettü ödeme takvimini kamuoyuna duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, temettü ödemesi 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve kâr payları 4 Haziran'da yatırımcıların hesaplarına aktarılacak.

MSB'den bedelli askerlik yapmak isteyenlere son dakika duyurusu: Ücret değişecek! MSB'den bedelli askerlik yapmak isteyenlere son dakika duyurusu: Ücret değişecek! Haberi Görüntüle

ŞİŞECAM NE İŞ YAPIYOR?

Şişecam, dünya cam sektörünün temel alanları olan düzcam, cam ev eşyası ve cam ambalaj sektörlerinde faaliyet gösteren tek global şirkettir. Aynı zamanda, cam ev eşyası sektöründe dünyanın en büyük iki, cam ambalaj ve düzcamda ise en büyük beş üreticisi arasında yer almaktadır.

Vicdansız! Felçli babaya dayak: Bastonu elinden aldı dehşet saçtı Vicdansız! Felçli babaya dayak: Bastonu elinden aldı dehşet saçtı Haberi Görüntüle

ŞİŞECAM KİMİN?

Denizli Cam Sanayii'nin %51'ine sahip olan Paşabahçe'nin ise tamamı Şişecam bünyesinde bulunmaktadır. Şişecam'ın çoğunluk hissesi ise %67,54 ile Türkiye İş Bankası'na aittir. Şirketin %8,23'üne Efes Holding, %0,05'ine ise Anadolu Hayat Emeklilik sahiptir. Kalan %24,18'lik pay ise halka açıktır.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading