Yandex Metrica

Sitede Ara

Skandal görüntülerin adresi Mersin! Tavuğa tecavüz ederken yakalandı! O sapık hakkında mahkeme kararını verdi!

Skandal görüntülerin adresi Mersin! Tavuğa tecavüz ederken yakalandı! O sapık hakkında mahkeme kararını verdi!

Mersin'de bir şahısın tavuğa tecavüz ettiği görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Toroslar ilçesinde bir şahısın hayvana cinsel istismarda bulunduğu görüntüler ekipleri harekte geçirdi. Olayla ilgili şahısın kimliği tespit edildi ve nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Gündem

28.05.2024, 16:08

Mersin'in Toroslar ilçesinde, bir kişinin tavuğa cinsel istismarda bulunması, bir başka vatandaş tarafından kayıt altına alındı. O görüntüler sosyal medydan inffial yaratırken, mahalle muhtarı olayı polis ekiplerine bildirdi.

Ali Yüce kimdir? Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Ali Yüce neden istifa etti? Ali Yüce kimdir? Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Ali Yüce neden... Haberi Görüntüle

ŞAHISIN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine yapılan şikayetler üzerine tavuğa tecavüz eden M.S isimli şahıs tespit edildi ve gözaltına alındı. 

Şahıs emniyetteki ifadesinde ise, "Bir anlık hislerimin kurbanı oldum" dediği öğrenildi. 

İletişim Başkanı Altun'dan 333. gün paylaşımı: 'Gazze için susma' İletişim Başkanı Altun'dan 333. gün paylaşımı: 'Gazze için susma' Haberi Görüntüle

O SAPIK TUTUKLANDI

İfadesinin ardından ise Mersin Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen M.S isimli şahıs hakkında,  "Hayvana kötü muamele ve cinsel istismar" suçundan nöbetçi mahkemeye gönerildi.

Nöbetçi mahkemeye gönderilen M. S isimli sapık hakkında ise tutuklama kararı verildi.

Kuvvet komutanları üzerinden algı operasyonu! Davet edilmelerine rağmen sahneye çıkmadılar yalanı çürütüldü! Kuvvet komutanları üzerinden algı operasyonu! Davet edilmelerine rağmen sahneye çıkmadılar... Haberi Görüntüle

HALUK LEVENT'DEN KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Görüntülerin sosyal medyada infial yaratması üzerine, Haluk Levent konuyla ilgili paylaşımda bulunarak,  "Mersin de tavuğa tecavüz videosunu izledim az önce. Buraya videoyu koyamıyorum. Ama yerini bilen var ise bizlerle irtibata geçsin lütfen, Büyük ihtimal ile ölür ama hızlı davranırsak Kemalpaşadaki çiftlikte ameliyata alabiliriz"  dedi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading