Soğuk hava dalgası ne kadar sürecek? Hangi illerde kar yağacak?

Soğuk hava dalgası ne kadar sürecek? Hangi illerde kar yağacak?

Sonbahar'ın başlamasıyla birlikte hava sıcakları 4 ve 7 derece arasına kadar düşüş gösterdi. Yaşanan bu düşüş sonrası soğuk hava dalgasının etkisini ne kadar sürdüreceği bir hayli merak edilmeye başlandı.

Gündem

18.10.2024, 14:00

Soğuk hava dalgalarının Karadeniz üzerinden gelmesi sonrası Kuzeyde çok sayıda mevsimin ilk kar taneleri düştü. Vatandaşlar bu gelişmeler sonrası dolaplarından kışlıklarını çıkardı ve soğuk havaların etkisini ne zaman yitireceğini araştırmaya koyuldu.

Beyoğlu'nda taciz skandalı sonrası sapığın ifadesi 'pes' dedirtti Beyoğlu'nda taciz skandalı sonrası sapığın ifadesi 'pes' dedirtti Haberi Görüntüle

SOĞUK HAVA NE KADAR SÜRECEK?

Rusya üzerinden ülkemize giriş yapan soğuk hava dalgasının 3 gün daha etkisini göstermesi öngörülüyor. Bu doğrultuda pazar günün ardından hava sıcaklığının ekim ayı ortalarında tekrardan yükseleceği ifade ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’den yapılan açıklama dahilinde kar yağıcak illerde açıklandı. Bu kapsamda; Bayburt​, Ardahan​, Artvin, Erzurum, Kars, Ağrı, Bolu, Çankırı, Çorum ve Van’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı bekleniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading