Somer Şef lüks restoranı için 'pahalı değil' dedi! Söylediği rakam Hülya Avşar'ı bile şaşırttı: Kişi başı...

Somer Şef lüks restoranı için 'pahalı değil' dedi! Söylediği rakam Hülya Avşar'ı bile şaşırttı: Kişi başı...

MasterChef isimli yemek yarışmasında jüri olan Somer Sivrioğlu Hülya Avşar'ın Youtube programına katıldı. Burada restoranındaki ortalama fiyatları açıklayan ünlü şef "asgari ücretlilerin gelemeyeceğini" ifade eden Hülya Avşar'a bakın ne dedi. 

Magazin

22.10.2024, 12:00

MasterChef isimli yarışma programıyla meşhur olan şef Somer Sivrioğlu Hülya Avşar'ın Youtube programına konuk oldu.

Avşar'ın ünlü şefin İstanbul’daki lüks restoranıyla ilgili soruya verdiği cevap sosyal medyada dalga konusu oldu. 

Kardeşi Sıla Doğu'yu dudaklarından öpmüştü! Dilan Polat mekan çıkışı kocasının yerine konuştu: Bir şey düşündüğü yok! Kardeşi Sıla Doğu'yu dudaklarından öpmüştü! Dilan Polat mekan çıkışı kocasının... Haberi Görüntüle

"KİŞİ BAŞI 2-3 BİN TUTAR"

“Asgari ücretle çalışan insanlar senin dükkânına gelemezler” şeklinde yorum yapan sanatçıya Sivrioğlu şu yanıtı verdi:

"Bizim öyle çok yüksek değil fiyatlarımız. Ben özellikle bistro seviyesinde tutmaya çalıştım. Öyle lüks denilecek bir restoran değil. Ama tabii ki kişi başı 2-3 bin lira tutar.”

Bu cevap karşısında “Yani asgari ücretliler için değil, onun üstünde kazananlara göre ucuzsun” diyen Somer Şef özellikle öyle yapmak istediklerini, çok pahalı olsun istemediklerini söyledi. 

MasterChef Ayşe'ye sürpriz iş teklifi! Cevabı merak konusu oldu MasterChef Ayşe'ye sürpriz iş teklifi! Cevabı merak konusu oldu Haberi Görüntüle

Oğuzhan Koç ve Hazal Subaşı aşkı sosyal medyada! İkilinin fotoğraflarını şarkıcı Berkay paylaştı Oğuzhan Koç ve Hazal Subaşı aşkı sosyal medyada! İkilinin fotoğraflarını... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF TESADÜFEN OLMUŞ

Ünlü isim aynı programda Masterchef serüvenine nasıl başladığını da anlattı. 

"Aslında çok komik bir tesadüf oldu. Her yıl Türkiye'ye bir ay geliyordum zaten Avustralyalı gurmeleri ve yazarları getiriyordum." diyen Sivrioğlu şunları söyledi:

"O sene geldiğimde de konferansa konuşmacı olarak çıkacaktım. Konferans iptal oldu. O sırada da Masterchef falan okudum. Gideyim bari bir programa dedim. Bir arkadaşıma söyledim, yapımcılara ulaştılar. Aradaki misafir şef olayını atlamış birisi. Onlar da uzun zamandır beni arıyorlarmış."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading