Son dakika... Anthony Nwakaeme formayı giydi, Trabzonspor taraftarına 'geliyorum' dedi

Son dakika... Anthony Nwakaeme formayı giydi, Trabzonspor taraftarına 'geliyorum' dedi

Trabzonspor, eski futbolcusu Anthony Nwakaeme'yi yeniden kadrosuna kattı. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Nijeryalı futbolcu Trabzonsporlu taraftarlara seslendi. 

Spor

15.06.2024, 01:55

Trabzonspor, yeni sezonun ilk bombasını patlattı. Bordo mavili ekip eski futbolcusu Anthony Nwakaeme ile anlaşmaya vardı. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Nijeryalı futbolcunun Trabzonspor formasıyla taraftara mesaj gönderiyor. Paylaşılan videoda Nwakaeme taraftara şu sözlerle seslendi: 

Spor camiasından şiddete karşı ortak tepki: Kadına ve çocuğa dokunma Spor camiasından şiddete karşı ortak tepki: Kadına ve çocuğa dokunma Haberi Görüntüle

"BİZE HER YER TRABZON"

"Merhaba. Nwakaeme burada. Bu fırsatla birlikte Başkan Ertuğrul Doğan'a, Nevzat Kaya Bey'e ve şampiyon hoca Abdullak Avcı'ya bana ulaşmaları ve gelecek sezon Trabzonspor için tasarladıkları büyük planını benimle paylaştıkları için çok teşekkür etmek istiyorum. Ve ayrıca büyük büyük teşekkürlerimi de benim aile olarak nitelendirdiğim Trabzonspor taraftarına göndermek istiyorum. Çünkü hep benimle oldunuz. Benden hiç vazgeçmediniz. Sosyal medyadaki bütün mesajlarınızı görüyorum ve her birinize desteğiniz için tek tek teşekkür ediyorum. Bize her yer Trabzon."

Trabzonspor, tecrübeli yıldız ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Bordo mavililerle 145 resmi maça çıkan Nwakaeme, bu karşılaşmalada 47 gol atarken 40 da asist yaptı. Nijeryalı futbolcu, Trabzonspor'un efsane şampiyonluğunda da başrollerdeydi.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading