Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: Azerbaycan Tezkeresi Meclis'e sunuldu

Son dakika: Azerbaycan Tezkeresi Meclis'e sunuldu

Son dakika haberleri... Türk askerinin Azerbaycan'daki görev süresinin uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Gündem

23.01.2024, 22:14

TBMM Başkanlığı'na sunulan tezkerede, Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını kurtarma mücadelesinde elde ettiği başarı ve sahada oluşan yeni durum sonucunda; Azerbaycan, Ermenistan ve Rusya tarafından imzalanan 9 Kasım 2020 tarihli 'Üçlü Bildiri'de bölgedeki istikrarın korunması amacıyla öngörülen faaliyetlerin devam ettiği belirtildi.

Kayıp Narin dosyasında son dakika! Narin'i arayan ekipler ihbar üzerine harekete geçti: Aramalar tek bir noktada yoğunlaştı! Kayıp Narin dosyasında son dakika! Narin'i arayan ekipler ihbar üzerine... Haberi Görüntüle

1 YIL UZATILMASI İSTENDİ

Türkiye'nin Rusya ile birlikte oluşturduğu Ortak Merkez'in faaliyetlerine devam ettiği, Ortak Merkez vasıtasıyla da bölgenin güvenliğine ve taraflar arasında güven inşasına katkı sağlandığına vurgu yapılarak; Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Ortak Merkez'in görevinin devamı için izin süresinin 17 Kasım 2022'den itibaren bir yıl uzatılması istendi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading