Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika... Beyaz Saray duyurdu! Soykırım ortakları Biden ve Netanyahu bir araya geldi

Son dakika... Beyaz Saray duyurdu! Soykırım ortakları Biden ve Netanyahu bir araya geldi

Gazze Şeridi'nde işlenen soykırımın ortakları ABD Başkanı Joe Biden ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Beyaz Saray’da bir araya geldi.  

Dünya

26.07.2024, 01:59

Dünyanın gözleri önünde Gazze Şeridi'nde büyük bir soykırıma imza atan ve tepkilere rağmen katliamları sürdüren İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD'nin başkentinde büyük bir coskuşyla karşılandı. 

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD ziyareti kapsamında ABD Başkanı Joe Biden ile Beyaz Saray’da bir araya geldi. Görüşme öncesi liderler kameraların karşısına geçti. Biden yaptığı açıklamada, "Konuşacak çok şeyimiz var. Sanırım buna başlamalıyız. Söz sizde" dedi.

Türkiye düşmanı Michael Rubin yeniden piyasada: Rubin, Türkiye'nin F-35'leri asla alamayacağını iddia etti Türkiye düşmanı Michael Rubin yeniden piyasada: Rubin, Türkiye'nin F-35'leri asla... Haberi Görüntüle

'50 YILLIK DESTEĞİNİZ İÇİN SİZE TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM'

Netanyahu ise yaptığı açıklamada, Biden ile 40 yıldır birbirlerini tanıdıklarını belirterek, "Gururlu bir Yahudi siyonistten gururlu bir İrlandalı-ABD’li siyoniste 50 yıllık kamu hizmeti ve İsrail devletine 50 yıllık desteğiniz için size teşekkür etmek istiyorum. Bugün sizinle görüşmeyi ve önümüzde duran büyük meseleler üzerinde gelecek aylarda sizinle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum" dedi.

Tarihi Erdoğan-Sisi zirvesi dünya medyasını salladı: Yeni dönem başladı Atina'yı endişe sardı Tarihi Erdoğan-Sisi zirvesi dünya medyasını salladı: Yeni dönem başladı Atina'yı... Haberi Görüntüle

KAMALA HARRİS'LE DE GÖRÜŞECEK

Liderler, daha sonra soru almadan basına kapalı şekilde görüşmeye geçti. Netanyahu’nun Biden’ın ardından Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile görüşmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading