Yandex Metrica

Son dakika... Dışişleri'nden İsrailli küstah bakan Katz'a cevap: 'Adı geçen şahsın soykırımcı Netanyahu hükümetinde dahi itibarı bulunmamaktadır'

Son dakika... Dışişleri'nden İsrailli küstah bakan Katz'a cevap: 'Adı geçen şahsın soykırımcı Netanyahu hükümetinde dahi itibarı bulunmamaktadır'

Soykırımcı çete Netanyahu hükümetinin Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına Dışişleri Bakanlığından cevap geldi. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Adı geçen şahsın, soykırım suçu işleyerek insanlık tarihine kara bir leke olarak geçen Netanyahu hükümeti içinde dahi herhangi bir itibarı bulunmamaktadır." denildi.

Gündem

08.09.2024, 11:11

Soykırımcı çete Netanyahu hükümetinin Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına Dışişleri Bakanlığından cevap geldi. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Adı geçen şahsın, soykırım suçu işleyerek insanlık tarihine kara bir leke olarak geçen Netanyahu hükümeti içinde dahi herhangi bir itibarı bulunmamaktadır." denildi.

İsrail'in küstah Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. Katz'ın sosyal medya hesabından Türkçe olarak yaptığı paylaşıma Dışişleri Bakanlığının tepkisi gecikmedi. 

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Katz'ın iftira ve yalanlarına devam ettiği belirtildi. "Adıgeçen şahsın, soykırım suçu işleyerek insanlık tarihine kara bir leke olarak geçen Netanyahu Hükümeti içinde dahi herhangi bir itibarı bulunmamaktadır." denilen açıklamada Katz'ın Türkiye'deki sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekerek gündemde kalmayı  ve soykırım şebekesinin koltuğunu korumaya çalıştığı ifade edildi. Bakanlık paylaşımını "Türkiye gerçekleri dile getirmeye ve Filistinlilerin haklı davasını savunmaya devam edecektir." diyerek tamamladı.

Dışişleri Bakanlığından yapılan paylaşım şu şekilde:

"İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın, Sayın Cumhurbaşkanımızı ve ülkemizi hedef alan iftira ve yalan dolu bir sosyal medya paylaşımı daha yaptığı görülmektedir. 

Adıgeçen şahsın, soykırım suçu işleyerek insanlık tarihine kara bir leke olarak geçen Netanyahu Hükümeti içinde dahi herhangi bir itibarı bulunmamaktadır. 

Katz, ülkemizdeki sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmek suretiyle gündemde kalmaya ve soykırım şebekesindeki koltuğunu korumaya çalışmaktadır. 

Türkiye gerçekleri dile getirmeye ve Filistinlilerin haklı davasını savunmaya devam edecektir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading