Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: Emekliye zam zirvesi! Bakan Şimşek ve AK Partili kurmaylar toplantı yapacak

Son dakika: Emekliye zam zirvesi! Bakan Şimşek ve AK Partili kurmaylar toplantı yapacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliyet Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, AK Parti Genel Başkanı Mustafa Elitaş, emekli maaşlarına zam için toplantı yapacak.

Ekonomi

10.07.2024, 17:07

En düşük emekli aylığının artırılması kapsamında yapılacak çalışma için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler bir araya gelecek.

Deprem bölgesinin inşası için bakın ne kadar kaynak sağlandı Deprem bölgesinin inşası için bakın ne kadar kaynak sağlandı Haberi Görüntüle

TOPLANTI NE ZAMAN YAPILACAK?

CNN Türk Muhabiri Melike Görür canlı yayında şu ifadeleri kullandı: “Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda ilk olarak çalışılıyor. Emekli maaşına zam gündemde. Bugün ya da yarın önemli bir toplantının yapılması bekleniyor. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Mustafa Elitaş’ın toplantıya katılacağı belirtiliyor. Akşam saatlerinde olması bekleniyor ancak yarın bu toplantının olmasına daha sıcak bakılıyor.

Altın fiyatları durdurulamıyor! Düğün sezonunda yeni gelinlerin yüzü düştü: İşte 4 Eylül 2024 güncel altın fiyatları... Altın fiyatları durdurulamıyor! Düğün sezonunda yeni gelinlerin yüzü düştü: İşte... Haberi Görüntüle

SEYYANEN ZAM MÜMKÜN MÜ?

Emekli maaşına ne kadar zam olacak? Edinilen bilgilere göre seyyanen zammın mümkün olmadığı söyleniyor. Herhangi bir çalışmadan çıkmış rakam olmadığı belirtiliyor AK Parti kaynakları tarafından.

AK Parti Grup Başkanı Güler, milletvekillerini bilgilendirdi. Meclis’in gündemine gelecek kanun teklifleriyle ilgili bugün Plan ve Bütçe Komisyonu’nda tasarrufla ilgili kanun teklifinin görüşmeleri devam ediyor. Emekli maaşına zammın o kanun teklifine eklenmesi önergeyle gündemdeydi. Şu an için böyle bir beklentinin olmadığı belirtiliyor.

Önümüzde Genel Kurulu görüşmeleri var. Sonrasında vergi kanunu teklifi gelecek. Ne zaman bu önerinin kanun teklifi içerisinde geleceği merak ediliyor. Gözler bugün veya yarın olması beklenen o görüşmeye çevrilmiş durumda.

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading