Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika... Erzincan İliç'te kayıp madencilerden birinin cansız bedenine ulaşıldı

Son dakika... Erzincan İliç'te kayıp madencilerden birinin cansız bedenine ulaşıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar: "Erzincan'ın İliç ilçesinde maden sahasında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 9 işçiden birinin naaşına ulaşıldı."

Gündem

19.04.2024, 15:43

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde maden sahasında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 9 işçiden birinin naaşına ulaşıldığını bildirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde bulunan maden sahasında meydana gelen heyelan sonrası yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Kayıp işçileri arama çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Bakan Bayraktar, 9 işçiden birinin cansız bedenine ulaşıldığını belirtti. Aramaların 13 Şubat'tan bu ytana devam ettiğini aktaran Alparslan Bayraktar, şu ifadeleri kullandı: "Erzincan İliç'te maden sahasında meydana gelen heyelanda ilk günden bu yana aralıksız olarak devam eden 9 madenci kardeşimizi arama çalışmalarımızda bu akşam saatlerinde mangan ocağı olarak tabir edilen alanda bir işçi kardeşimize ulaştık. Diğer madencilerimiz için ekipler 7/24 çalışmalarını sürdürüyor. İşçi kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum."

İsrail istihbaratından 7 Ekim uyarısı! Soykırımcı Netanyahu aylar önce uyarılmış İsrail istihbaratından 7 Ekim uyarısı! Soykırımcı Netanyahu aylar önce uyarılmış Haberi Görüntüle

İLİÇ'TE MEYDANA GELEN HEYELAN

Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında 13 Şubat'ta geniş bir bölgede toprak kayması meydana gelmişti. İhbar üzerine olay yerine çevre il ve ilçelerden çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edilirken o tarihten bu yana 9 işçi için arama çalışmaları devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading