Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika... Fenerbahçe'de yeterli çoğunluk sağlanamadı: Seçim tarihi ertelendi

Son dakika... Fenerbahçe'de yeterli çoğunluk sağlanamadı: Seçim tarihi ertelendi

Fenerbahçe'de seçim tarihi ertelendi. Kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüzün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 30 Mayıs 2024 tarihinde yeterli çoğunluk sağlanamadığından, ikinci toplantı tarihi olan 8-9 Haziran 2024 tarihine ertelenmiştir." denildi. Söz konusu tarihte yeter sayı aranmadan toplantıya geçilecek.

Spor

30.05.2024, 23:29

Fenerbahçe, Olağan Seçimli Genel Kurul tarihin,in 8-9 Haziran 2024 tarihine ertelendiğini duyurdu. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kulübümüzün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 30 Mayıs 2024 tarihinde yeterli çoğunluk sağlanamadığından, ikinci toplantı tarihi olan 8-9 Haziran 2024 tarihine ertelenmiştir. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, yeter sayısı aranmadan Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 10.00'da başlayacaktır."

Maçta bilincini kaybeden 27 yaşındaki futbolcu hayata gözlerini yumdu Maçta bilincini kaybeden 27 yaşındaki futbolcu hayata gözlerini yumdu Haberi Görüntüle

KİMLER ADAY?

Fenerbahçe'de mevcut Başbk Ali Koç ve 1998-2018 tarihleri arasında başkanlık yapan Aziz Yıldırım başkan adayı oldu. 

İki dönem başkanlık yapan ve üçüncü dönem için aday olan Koç, bu süre zarfında futbol takımıyla şampiyonluk yaşayamadı. Geçen altı yılda bir defa Ziraat Türkiye Kupası kazanan Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe, bu sezeon Ankaragücü'ne elenerek kupaya veda etti. 38 maçta alınan 99 puana rağmen şampyon olamadıklarını hatırlatan Ali Koç, gelecek sezon çok daha iyi bir kadro kurma sözü veriyor. 

Eski Başkan Aziz Yıldırım ise Jose Mourinho sözleriyle gündemde. Dünyaca ünlü Portekizli teknik direktörle görüştüğünü söyleyen Yıldırım, bunu seçim kozu olarak kullanıyor. Yakın zamanda yeniden Mourinho'yla bir araya geleceğini açıklayan eski başkan, mevcut teknik direktör İsmail Kartal'la çalışmayı düşünmüyor. Ali Koç ise takımın yeni teknik direktörünü 7 Haziran'da açıklayacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading