Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika... Fenerbahçe'yi eleyen Olympiakos, Konferans Ligi'nde zafere ulaştı

Son dakika... Fenerbahçe'yi eleyen Olympiakos, Konferans Ligi'nde zafere ulaştı

Konferans Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe'yi eleyen Yunanistan'ın Olympiakos ekibi, finalde İtalyan ekip Fiorentina'yı 1-0 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

Spor

30.05.2024, 01:40

Konferans Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe'yi eleyen Yunanistan'ın Olympiakos ekibi, finalde İtalyan ekip Fiorentina'yı 1-0 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü. Maçtaki tek golü, Hatayspor forması giyen El Kaabi attı.

Süper Lig'in şampiyonu değişti! İnanılmaz tahmin... Süper Lig'in şampiyonu değişti! İnanılmaz tahmin... Haberi Görüntüle

TARİH YAZDILAR

Bu galibiyet tarihinde ilk kez bir Avrupa kupasında finale çıkan Olympiakos'a kupayı getirdi. 116. dakikada Hezze'nin sol kanattan yaptığı ortaya zor pozisyonda vurmayı başaran eski Hataysporlu El Kaabi, takımına kupayı kazandırdı. Bu kupa aynı zamanda bir Yunan takımının kazandığı ilk kupa olması açısından da büyük bir öneme sahip. Olympikos'un başında bulunan İspanyol teknik direktör Jose Luis Mendilibar, geçtiğimiz sezon da Sevilla ile Avrupa Ligi'ni kazanmıştı. Fenerbahçe, Mendilibar'ın çalıştırdığı Sevilla'ya geçtiğimiz sezon, bu sezon da Olympiakos'a elenmişti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading