Yandex Metrica

Son dakika... Final gibi grup maçı: İspanya, İtalya'yı tek golle geçti

Son dakika... Final gibi grup maçı: İspanya, İtalya'yı tek golle geçti

Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubu'nda İspanya ile İtalya, AufSchalke'de karşı karşıya geldi. Zorlu maç İspanya'nın 1-0 üstünlüğüyle bitti.

Spor

21.06.2024, 11:04

Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubu'nda İspanya ile İtalya, AufSchalke'de kozlarını paylaştı. İspanya, maçın 55. dakikasında Calafiori'nin kendi kalesine attığı golle maçı 1-0 galip tamamladı ve puanını 6'ya çıkardı. İtalya ise 3 puanda kaldı.

Maçtan dakikalar:

55. dakikada İspanya öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta son çizgiye inen Williams'ın içeriye ortasında Morata'ın kafa ile dokunduğu ve sonrasında kaleci Donnarumma'dan seken top, arka direkteki İtalyan futbolcu Calafiori'ye çarpıp ağlara gitti: 1-0.

70. dakikada İspanya ikinci golüne yaklaştı. Sol kanattan süratle ilerleyen Nico Williams, açısını düzeltip ceza sahası dışından şutunu çekti ama top üst direkten geri döndü. Ardından savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

İspanya, karşılaşmayı 1-0 kazandı.

EURO 2024'te Arda Güler damga vurdu! Tüm dünya onu konuşuyor EURO 2024'te Arda Güler damga vurdu! Tüm dünya onu konuşuyor Haberi Görüntüle

GRUPTA DURUM

Bu sonucun ardından puanını 6'ya yükseltip liderliğini sürdüren İspanya son maçlar öncesinde gruptan çıkmayı garantiledi. İtalya ise 3 puanla ikinci sırada kaldı. Grupta Arnavutluk ve Hırvatistan'ın ise 1'er puanı bulunuyor.

Fenerbahçe'nin yıldızı Fred, Mourinho hakkında açıklamalarda bulundu: İlk defa... Fenerbahçe'nin yıldızı Fred, Mourinho hakkında açıklamalarda bulundu: İlk defa... Haberi Görüntüle

İTALYANLAR DAHA FAZLAYDI

Arena AufSchalke'de oynanan maçta tribünlerde ağırlık İtalyanların oldu. 53 bin 994 kişi kapasitesine sahip stadyumda tribünlerin büyük bölümünde mavi renkler hakimdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading