Yandex Metrica

Sitede Ara

SON DAKİKA | Galatasaray maçı için teşvik primi mi verildi? Rizespor prim verdiğini açıkladı ama...

SON DAKİKA | Galatasaray maçı için teşvik primi mi verildi? Rizespor prim verdiğini açıkladı ama...

Galatasaray karşılaşması için Rizespor yönetiminin futbolcularına 1.2 milyon TL prim verdiği yönünde basında ve sosyal medyada gündeme gelen iddialar sonrasında Çaykur Rizespor harekete geçti ve öne sürülen söylemler hakkında konuya son noktayı koyacak bir açıklamada bulundu. Rizespor tarafından yapılan açıklamaya göre prim verildi fakat bakın neden verildi. İşte yılan hikayesine dönen prim iddialarının cevabı...

Spor

29.04.2024, 23:12

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasının açılış karşılaşmasında, Rams Park'ta mücadele edilecek ve bu akşam saat 20.00'de start alacak maçta Galatasaray'a misafir olacak. 

Ismail Jakobs'un maliyeti açıklandı Ismail Jakobs'un maliyeti açıklandı Haberi Görüntüle

PRİM İDDİALARI SPOR GÜNDEMİNİ SARSTI

Galatasaray'ın liderlik koltuğunda yerini sağlamlaştırmak için çıkacağı ve sarı-kırmızılılar için kritik anlam taşıyan bu mücadele öncesi ortaya skandal bir iddia atıldı. Sosyal medya ve medyada yayılan "Çaykur Rizespor’da Galatasaray maçı öncesi 1.2 milyon TL prim verildi." iddiaları gündeme bomba gibi düştü ve spor kamuoyunu ayağa kaldırdı.

Trabzonspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı: 5. Güneş dönemi başladı Trabzonspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı: 5. Güneş dönemi başladı Haberi Görüntüle

KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI! HER ŞEY ORTAYA ÇIKTI

Çaykur Rizespor'dan, tüm bu prim iddialarının ardından nihayet bir açıklama geldi ve "Çaykur Rizespor’da Galatasaray maçı öncesi 1.2 milyon TL prim verildi." iddialarının gerçeği yansıtıp yansıtmadığına yönelik akıllarda kalan soru işaretleri cevabını buldu. 

Beşiktaş'tan Türkiye'ye adım atmaya korkan İsrailli rakiplerine sert tepki: Pabuç bırakmayız, Çok çekiniyorlarsa turnuvadan çekilsinler! Beşiktaş'tan Türkiye'ye adım atmaya korkan İsrailli rakiplerine sert tepki: Pabuç... Haberi Görüntüle

PRİM VERİLDİ AMA RUTİN PRİM UYGULAMASI

İşte Çaykur Rizespor'un prim iddialarına madde madde yanıtı:

  • "Bazı yayın organları ve sosyal medya hesaplarında yer alan 'Çaykur Rizespor’da Galatasaray maçı öncesi 1.2 Milyon TL prim verildi.' iddiaları tamamen asılsızdır."
  • "Zorlu maç öncesi kasıtlı olarak servis edilen bu haberler sadece Türk futboluna zarar vermeyi amaçlayanların ürünüdür."
  • "Çaykur Rizespor Kulübü sezon başında belirlemiş olduğu rutin prim uygulamasını sürdürmektedir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

2

1

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading