Yandex Metrica

Son dakika... Galatasaray, Okan Buruk'un maaşını KAP'a bildirdi: Mourinho ile arasında dağlar var

Son dakika... Galatasaray, Okan Buruk'un maaşını KAP'a bildirdi: Mourinho ile arasında dağlar var

Galatasaray, 2 yıl üst üste şampiyonluk yaşadığı teknik direktörü Okan Buruk ile gün içinde 2 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı. Sarı kırmızılı kulüp yeni anlaşmanı; KAP'a bildirdi. Buruk'un alacağı maaş akıllara Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'den alacağı maaşı getirdi. İkili arasında ücret bakımında dağlar kadar fark var. İşte detaylar...

Spor

07.06.2024, 19:55

Şampiyon Galatasaray, şampiyon hocasıyla yeni sözleşme imzaladı. 102 puanla rekorlar alt üst eden Okan Buruk, sarı kırmızılarla yeni bir 2 yıla daha merhaba dedi. Gündüz saatlerinde Başkan Dursun Özbek ile kameraların karşısına geçen Buruk, burada hem yeni sözleşmeye imza attı hem basın mensuplarının sorularına cevap verdi. 

Anlaşmanın detayları ise belli oldu. Galatasaray,anlaşmayı Kamu Aydınlatma Platformu; KAP'a bildirdi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü Okan Buruk ile 2024-2025 ve 2025-2026 sezonlarını kapsayan 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. 

Teknik direktörümüze, 2024-2025 sezonu için net 110.250.000 TL sezonluk ücret ödenecek olup, 2025-2026 sezonu için ödenecek ücretler TÜİK tarafından belirlenecek ÜFE-TÜFE ortalaması oranında artış yapılarak belirlenecektir."

Fenerbahçe'nin yıldızı için rekor teklif: Tam 5 katı Fenerbahçe'nin yıldızı için rekor teklif: Tam 5 katı Haberi Görüntüle

"MOTİVASYONUM İLK GÜNKÜ GİBİ"

Okan Buruk, düzenlenen basın toplantısında hedefin 25. şampiyonluk olduğunu ve kendisini motive eden şeyin alacağı ücret değil kazanılacak başarılar olduğunu dile getirmişti. Buruk, sarı kırmızıların her zaman kupa kazanmak için mücadele ettiğini vurgulayarak kendisine güvenen herkese teşekkür ederek "Kupalara her zaman aday olan, taraftarıyla birlikte çok güçlü bir takım Galatasaray. Biz de ona hizmet etmeye çalışıyoruz. Beni buraya layık gördüğü için sayın başkanıma tekrar teşekkür etmek istiyorum. İlk günkü motivasyonumuz neyse, şimdi de aynı motivasyondayız. İnşallah daha nice kupalara, başarılara ulaşacağız. Hedefimiz tekrar şampiyonluk, Avrupa'da başarı." şeklinde konuşmuştu. 

İmza törenind ekonuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise Okan Buruk'un boş mukaveleye imza attığını belirterek kendisiyle herhangi bir rakam konuşmadıklarını söylemişti. 

Transferi resmen bitti! Trabzonspor, Cihan Çanak'ı KAP'a bildirdi Transferi resmen bitti! Trabzonspor, Cihan Çanak'ı KAP'a bildirdi Haberi Görüntüle

JOSE MOURİNHO'NUN MAAŞI

Öte yandan Okan Buruk'un Galatasaray'dan alacağı yıllık ücret akıllara Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'den alacağı yıllık ücreti getirdi. Sarı laciverliler Portekizli teknik direktöre yıllık 10 milyon 500 bin avro verileceğini duyurmuştu. Kulübün KAP'a yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı: "Şirketimiz, 2024-2025 ve 2025-2026 futbol sezonları Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix ile sezonluk 10.500.000 Euro garanti ücret karşılığında anlaşmaya varmıştır. Yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur." 

Sosyal medyada iki teknik direktörün maaş kıyaslaması şimdiden yapılmaya başladı. Mourinho'nun Buruk'u maaş olarak 3'e katladığı görülüyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading