Son dakika: Karadeniz'de 4 büyüklüğünde deprem! Validen ilk açıklama

Son dakika: Karadeniz'de 4 büyüklüğünde deprem! Validen ilk açıklama

AFAD verilerine göre; Karadeniz'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Samsun Körfezi-Atakum olan deprem 18,27 kilometre derinlikte kaydedildi. Samsun Valisi Orhan Tavlı, yaptığı açıklamada "Şu ana kadar olumsuz bir durum tespit edilmedi" dedi.

Gündem

14.03.2024, 09:20

Asrın felaketi olarak adlandırlan Kahramanmaraş merkezli çifte depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen Türkiye beşik gibi sallanmaya devam ediyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 03.10'da merkez üssü Karadeniz açıkları olan 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Merkez üssü Samsun Körfezi-Atakum ilçesine 17,48 kilometre mesafede olan depremin, 18,27 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Kentte sarsıntıyı hisseden bazı vatandaşlar dışarı çıkarak bekledi.

Bağlarını yıllar önce güçlendirdiler! FETÖ'cülerin kilise oyunu! İltica başvuruları reddedilince bakın hangi yolu denediler? Bağlarını yıllar önce güçlendirdiler! FETÖ'cülerin kilise oyunu! İltica başvuruları reddedilince... Haberi Görüntüle

VALİDEN İLK AÇIKLAMA

Samsun Valisi Orhan Tavlı, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletirken "Şu ana kadar olumsuz bir durum tespit edilmedi. AFAD, itfaiye, emniyet, jandarma ve diğer kurumlar sahada araştırmalarını sürdürüyorlar." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading