Sitede Ara

Son dakika: Kuşadası Körfezi'nde 5.1 büyüklüğünde deprem! AFAD detayları açıkladı

Son dakika: Kuşadası Körfezi'nde 5.1 büyüklüğünde deprem! AFAD detayları açıkladı

Son dakika haberleri... AFAD, saat 08.19'da Ege Denizi'nde, merkez üssü İzmir'in Menderes ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Gündem

27.01.2024, 11:37

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli çifte felaketin ardından Türkiye beşik gibi sallanırken AFAD'dan son dakika açıklaması geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 08.19'da Ege Denizi'nde, merkez üssü İzmir'in Menderes ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kuşadası Körfezi'ndeki sarsıntının derinliği 8,51 kilometre olarak ölçüldü. Deprem, İzmir’in yanı sıra Manisa dahil olmak üzere birçok ilde hissedildi.

İZMİR VALİSİNDEN AÇIKLAMA

İzmir Valisi Süleyman Elban, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İzmirlilere geçmiş olsun dileğinde bulundu. Elban, "Ege Denizi - Kuşadası Körfezi - Menderes merkezli olarak saat 08.19 itibarıyla meydana gelen 5,1 şiddetindeki depremle ilgili Valiliğimize bildirilen bir olumsuzluk yoktur." ifadesini kullandı.

Ziraat mobil neden hata veriyor, çöktü mü? Ziraat mobil neden hata veriyor, çöktü mü? Haberi Görüntüle

AFAD: OLUMSUZ BİR DURUM BULUNMAMAKTADIR

AFAD, 5.1 büyüklüğündeki deprem sonrası olumsuz bir durum bulunmadığını açıkladı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Saha tarama çalışmaları devam etmekte olup ekiplerimiz teyakkuz halindedir." denildi. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading