Son dakika: Muğla'da yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları paylaştı

Son dakika: Muğla'da yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları paylaştı

Son dakika haberleri... AFAD verilerine göre;  Muğla, Marmaris'te 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin 6,89 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Gündem

09.07.2024, 12:34

Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden bir yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen Türkiye beşik gibi sallanmaya devame diyor.

AFAD verilerine göre;  Muğla, Marmaris'te 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konuya ilişkin açıklama AFAD'dan geldi.

Domuz eti skandalıyla gündeme oturmuştu! Köfteci Yusuf'un aylar önce yaptığı hamle çok konuşuldu! Domuz eti skandalıyla gündeme oturmuştu! Köfteci Yusuf'un aylar önce yaptığı... Haberi Görüntüle

AFAD DETAYLARI PAYLAŞTI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12.11'de merkez üssü Marmaris olan 4,4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 6,89 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

,

Meşhur Dubai çikolatasına rakip çıktı! İnsanlar bu çikolata için sıra bekleyecek: Fiyatı ise dudak uçuklattı Meşhur Dubai çikolatasına rakip çıktı! İnsanlar bu çikolata için sıra... Haberi Görüntüle

BAKAN YERLİKAYA: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Marmaris'te meydana gelen depremle ilgili sosyal medya hesabından detaylı bir bilgi paylaştı.

Bakan Yerlikaya paylaşımında şunları kaydetti;

''Muğla ili Marmaris ilçesinde 4,4 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili olarak AFAD ve kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading