Yandex Metrica

Son dakika... RAMS Park'ta müthiş gösteri: Galatasaray 24. şampiyonluk kupasını aldı

Son dakika... RAMS Park'ta müthiş gösteri: Galatasaray 24. şampiyonluk kupasını aldı

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu zirvede bitiren Galatasaray, şampiyonluk kupasını aldı.  

Spor

28.05.2024, 02:03

Galatasaray, 38 maçta topladığı 102 puanla 24. kez Süper Lig şampiyonu oldu. Sarı kırmızılılar, RAMS Park'ta 50 bini aşkın taraftarının önünde kupasını aldı.

Galatasaray, müthiş bir görsel şölenle bu yıl futbol şubelerinde kazandığı 3 kupayı kaldırdı. Sahneye önce kadın futbol takımı geldi. Futbolcuların isimleri tek tek okunduktan sonra kupa bu yılı zaferle sonladıran futbolcuların elinde yükseldi.

Süper Kupa platforma getirilirken Süper Kupa maçındaki 1 dakikaya atıfyapılarak "Seninle Bir Dakika" şarkısı çaldı. Daha sonra ise teknik heyet sahneye çıktı ve Galatasaray'ın altyapısına büyük emekler vermiş olan Metin Çekiçler anıldı. Çekiçler geçtiğimiz hafta vefat etmişti. 

Galatasaraylı futbolcuların sahaya çıkışı ise her zamanki gibi büyük ilgi gördü. Her futbolcu seçtiği bir şarkıyla kurulu platforma geldi ve dans etti, seyirciyi coşturdu. Sarı kırmızılıların Faslı yıldızı Hakim Ziyech'in Filistin bayrağıyla boy göstermesi ise tribünleri dolduran sarı kırmızılı taraftarlardan büyük alkış aldı.

En ilginç şovlardan birini ise yine Mauro Icardi yaptı. Derin Gs pelerini ile sahaya çıkan Icardi için önce Edin Dzeko ile özdeşleşen Beni Sev şarkısı çalmaya başladı fakat hemen kesildi. Daha sonra stat hoparlörlerinden "Orjinali geliyor." anonsu yapıldı ve "Aşkın Olayım." şarkısı çalmaya başladı. Arjantinli yıldızın dansı, taraftara çektirdiği üçlü ve Fener Ağlama şarkısı taraftarı coşturdu.

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading