Yandex Metrica

Son dakika... Resmi açıklama geldi! Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı: Yeni hoca kim olacak?

Son dakika... Resmi açıklama geldi! Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı: Yeni hoca kim olacak?

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yolların ayrıldığını duyurdu. Bprdo mavili ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şampiyon Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı almış bulunuyoruz. Sayın Avcı'ya kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz."

Spor

31.08.2024, 19:14

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yolların ayrıldığını duyurdu. Bordo mavili ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şampiyon Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı almış bulunuyoruz. Sayın Avcı'ya kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz."

KAP açıklaması da geldi. Trabzonspor'un Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı bildirimde ise şunlar denildi: "Şirketimiz ile Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörümüz Sayın Abdullah Mucib Avcı arasındaki 30.06.2025 bitiş tarihli teknik adam sözleşmesi yapılan görüşmeler neticesinde karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre, Sayın Avcı, sözleşme kapsamındaki alacaklarının yarısından feragat etmiştir."

Benfica'dan Kerem Aktürkoğlu'na astronomik bedel! Serbest kalması için servet dökmek gerekecek Benfica'dan Kerem Aktürkoğlu'na astronomik bedel! Serbest kalması için servet dökmek... Haberi Görüntüle

AVCI, TRABZONSPOR'DA NE YAPTI?

Trabzonspor'da iki dönem geçiren Avcı, birinci döneminde bordo mavililere yıllardır özlediği şampiyonluğu yaşattı. Avcı, bu dönemde 2 de Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaladı. Abdullah Avcı, Trabzonspor'daki ikinci dönemine ise 2023-2024 sezonunda başladı. Takımıyla 44maça çıkan Avcı, 1,84 naç başı puan ile hedeflerin bir hayli gerisinde kaldı.

Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu için iddialı sözler: Avrupa'nın en iyisi Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu için iddialı sözler: Avrupa'nın en iyisi Haberi Görüntüle

YERİNE KİM GELECEK?

Avcı'nın yerne düşünülen iki isim var: Kulübün efsanesi Şenol Güneş ve halen Alanyaspor'u çalıştıran Fatih Tekke. Yönetimin Fatih Tekke'yi istediği ancak Tekke'nin Alanyaspor'la devam eden sözleşmesinden dolayı buna soğuk baktığı belirtiliyor. Şenol Güneş ise en son geçen sezonun ortasına kadar Beşiktaş'ta görev almıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading