Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: Türk sinemasının acı kaybı! Oyuncu Sevda Ferdağ hayatını kaybetti

Son dakika: Türk sinemasının acı kaybı! Oyuncu Sevda Ferdağ hayatını kaybetti

Son dakika haberleri... Yeşilçam'da yaprak dökümü devam ediyor. Güzelliği ile bir döneme damga vuran Türk sinemasının usta oyuncularından Sevda Ferdağ, bu sabah saatlerinde Cihangir'deki evinde yaşamını yitirdi.

Yaşam

21.05.2024, 20:35

Türk sinemasının efsane filmlerinden "Kapıcılar Kralı"nda dolandırıcı Mahir'in ortağı rolündeki güzel oyuncu Sevda Ferdağ'dan acı haber geldi.

Uzun zamandır sağlık problemleriyle boğuşan Yeşilçam'ın güzel oyuncularından 81 yaşındaki Sevda Ferdağ, bugün Cihangir'deki evinde hayatını kaybetti.

Sibel Can mahkemeye koştu: Telafisi olmayan maddi manevi zarara uğradım... Sibel Can mahkemeye koştu: Telafisi olmayan maddi manevi zarara uğradım... Haberi Görüntüle

ÖLÜM HABERİNİ FİLM-SAN VAKFI VERDİ

Bir döneme damgasını vuran güzel ve başarılı oyuncunun ölüm haberini Film-San Vakfı verdi. Yapılan açıklamda "Türk sinemasının önemli oyuncularından Sevda Ferdağ'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

SEVDA FERDAĞ KİMDİR?

81 yaşında hayata gözlerini yuman Sevdağ Ferda'nın ölümünden sonra okuyucular, ünlü oyuncu ile ilgili araştırmalara başladı.

Sevdağ Ferdağ 1942'de Edremit'te doğan Ferdağ, 1958'de rol aldığı 'O Günden Sonra'nın başarısız olması sonucu Almanya'ya yerleşti.


Ablasının ısrarlarıyla 1963'te Türkiye'ye dönen Sevda Ferdağ, 'Azrailin Habercisi' ile oyunculuğa yeniden başladı. Bu filmle büyük ilgi gören Ferdağ, 2009'a kadar yaklaşık 150 filmde rol aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading