Son dakika! TUSAŞ'a saldırıda detaylar ortaya çıktı: Türkiye'ye paramotorla girdikleri tespit edildi

Son dakika! TUSAŞ'a saldırıda detaylar ortaya çıktı: Türkiye'ye paramotorla girdikleri tespit edildi

Son dakika haberi... TUSAŞ'a yönelik gerçekleştirilen alçak terör saldırısıyla ilgili detaylar da güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre netleşmeye başladı.

Gündem

24.10.2024, 14:43

Son dakika haberi: TUSAŞ'a yönelik gerçekleştirilen alçak terör saldırısıyla ilgili detaylar da güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre netleşmeye başladı.

Son dakika... Dışişleri Bakanı Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Son dakika... Dışişleri Bakanı Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile... Haberi Görüntüle

ÖRGÜTE 14 YAŞINDA KATILMIŞ

Terör saldırısını gerçekleştiren erkek teröristin 14 yaşında PKK'ya katıldığı en son Suriye/Kamışlı'da bulunduğu istihbarat raporlarına yansıdı.

Terör örgütü PKK'nın sözde özel kuvvetlerinde eğitim aldığı yine öngörülüyor. Teröristin örgüte katıldıktan sonra Türkiye'ye bir daha girmediği belirtildi.

Narin'in son görülme saati kaç? İşte şok eden o yeni gelişme.. Narin'in son görülme saati kaç? İşte şok eden o yeni... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GİRDİLER?

Güvenlik kaynakları son 1-2 gün içerisinde girdiğini değerlendiriyor. Giriş tekniğini de paramotorla ülkeye girdiklerini değerlendiriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading