Yandex Metrica

Son dakika: Yunanistan Başbakanı Miçotakis ölümden döndü! 150 metre yakında patlama oldu!

Son dakika haberleri... Yunanistan Başbakanı Miçotakis Ukrayna ziyaretinde adeta ölümden döndü. Yunan basınında yer alan habere göre, Miçotakis'in bulunduğu bölgenin 150 metre uzağında patlama meydana geldi.

Dünya

07.03.2024, 13:38

Yaklaşık 2 yıl önce Ukrayna işgali ile savaşı Avrupa topraklarına taşıyan Rusya, saldırılarını tüm hızıyla sürdürüyor. Son olarak Rusya saldırılarından Yunanistan Başbakanı Miçotakis'te nasibini aldı. 

Asya Pasifik'te gerilim! Savaş uçağı denize çakıldı Asya Pasifik'te gerilim! Savaş uçağı denize çakıldı Haberi Görüntüle

MIÇOTAKİS ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Ukrayna'ya sürpriz ziyaret düzenleyen Yunanistan Başbakanı Miçotakis Odessa'da patlayan bomba ile hayatının şokunu yaşadı.

Batı Afrika'da yeni dönem başlıyor! Ortak pasaport sistemi hayata geçecek Batı Afrika'da yeni dönem başlıyor! Ortak pasaport sistemi hayata geçecek Haberi Görüntüle

150 METRE UZAĞINDA PATLAMA

Yunanistan merkezli haber ajanslarında yer alan bilgiye göre, Miçotakis'in bulunduğu bölgenin 150 metre uzağında patlama meydana geldi.

Bir sosis ve bir peynire 44.000 TL ödeme yaptı! Turizm dolandırıcılığı! 86 yaşındaki turist hayatının şokunu yaşadı Bir sosis ve bir peynire 44.000 TL ödeme yaptı! Turizm... Haberi Görüntüle

YUNAN BASINI SON DAKİKA DUYURDU

Öte yandan söz konusu gelişmeyi son dakika olarak gören Kathimerini'de yer alan habere göre, Devlet Bakanı Stavros Papastavrou, Yunan medyasına, yaklaşık 150 metre uzakta meydana gelen patlamanın ardından Yunan heyetinde herhangi bir yaralanma olmadığını doğruladı.

Yunan basını olay yerinden gelen ilk görüntüleri doğruladı.

Türkiye korkusundan yaptık! Miçotakis resmen itiraf etti: Savunma sanayisine yatırım yapmaya mecburuz Türkiye korkusundan yaptık! Miçotakis resmen itiraf etti: Savunma sanayisine yatırım... Haberi Görüntüle

ZELENSKİ'NİN KONVOYUNA SALDIRI

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'in konvoyuna bugün yerel saat ile 11.43'te Rus füzesi saldırısı düzenlendi. Söz konusu saldırı Miçotakis başkanlığındaki Yunan heyetine 150 metre uzaklıkta yer alıyordu.

Söz konusu olaya ilişkin bir başka açıklama ise Proto Thema'dan geldi. Proto Thema, Yunan heyetin patlamadan 150 metre uzakta olduğunu ancak Miçotakis'in orada bulunmadığını yazdı. Olay yerinden ilk görüntüler sosyal medyada yayınlandı. Yunan basını görüntüleri doğruladı.

Öte yandan yerel basında Odessa'nın İskender füzesi ya da Onyx füzesi tarafından vurulduğu bildiriliyor. Resmi olarak ise herhangi bir duyuru yapılmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading