Son dans! Messi ve Ronaldo son kez karşı karşıya geliyor

Son dans! Messi ve Ronaldo son kez karşı karşıya geliyor

Futbol tarihinin iki efsanesi Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'da düzenlenen Riyad Sezon Kupası'nda karşı karşıya geliyor. Al-Nassr ile Inter Miami arasındaki mücadele, futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Peki, Al-Nassr - Inter Miami maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda izlenebilecek?

Spor

03.02.2024, 19:09

Futbol tarihinde adeta efsaneleşen Messi ve Ronaldo rekabeti, Riyad Sezon Kupası'nda bir kez daha sahneye çıkıyor. İki yıldızın kariyerlerinde belki de son kez karşı karşıya geleceği bu mücadele, futbolseverler için bir anlam taşıyor.

Osmaniyespor Diyarbekirspor kupa maçı neden yarıda kaldı? Osmaniyespor Diyarbekirspor kupa maçı neden yarıda kaldı? Haberi Görüntüle

RONALDO'NUN SAKATLIĞI BELİRSİZ

Ronaldo'nun baldırından hafif sakatlık yaşadığı belirtilirken, maç saatinde durumu netlik kazanacak. Bu durum, heyecanı daha da arttırıyor ve futbolseverleri maç öncesinde Ronaldo'nun durumunu takip etmeye yönlendiriyor.

Jake Paul Mike Tyson maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda? Jake Paul Mike Tyson maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda? Haberi Görüntüle

MESSİ - RONALDO REKABETİ

İki futbol efsanesi arasında şu ana kadar oynanan 36 maçın 16'sını Messi, 11'ini Ronaldo kazandı. 9 maç beraberlikle sonuçlanırken, Messi 22, Ronaldo ise 21 kez fileleri havalandırdı. Bu mücadeledeki galibiyet, rekabet tarihinde kritik bir yer tutacak.

Namağlup ama mutlu değil! Fırtına, Hatay'dan tatsız dönüyor Namağlup ama mutlu değil! Fırtına, Hatay'dan tatsız dönüyor Haberi Görüntüle

AL-NASSR - INTER MIAMI MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI OLARAK YAYINLANACAK?

Riyad'daki Kingdom Arena'da oynanacak Al-Nassr - Inter Miami maçı, yarın saat 21.00'de başlayacak. Türkiye'de bu heyecanlı mücadeleyi izlemek isteyenler, beIN Sports 4 kanalını tercih edebilecekler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading