Yandex Metrica

Sitede Ara

Son gün 30 Kasım: İkinci taksiti ödemeyene ceza var! MTV ikinci taksit ödemesi ne zaman?

Son gün 30 Kasım: İkinci taksiti ödemeyene ceza var! MTV ikinci taksit ödemesi ne zaman?

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilde hissedilen korkunç depremin yaralarını sarmak için bir kereye mahsus olmak üzere, araç sahiplerinden alınan MTV için yeni bir gelişme yaşandı. Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) ikinci taksit ödemesinin son tarihi araç sahipleri tarafından araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar Ek MTV son ödeme tarihini araştırıyor. Peki Ek MTV 2. Taksit ödemesi ne zaman? Ek MTV erteleme var mı? İşte detaylar.

Ekonomi

23.01.2024, 21:42

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin etkisini azaltmak için araç sahiplerinden bir kereye mahsus olmak üzere alından Ek MTV'nin ilk taksit süreci 6 Eylül'de sona ermişti. İlk taksitlerin ardından ikinci taksit süreci başladı. Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) ikinci taksit ödemesinin son tarihi araç sahipleri tarafından araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar Ek MTV son ödeme tarihini araştırıyor. Peki Ek MTV 2. Taksit ödemesi ne zaman? İşte detaylar.

EK MTV SON TARİH NE ZAMAN?

Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) ilk taksitinin son ödeme tarihinde hatırlanacağı gibi değişikliğe gidilmiş 31 Ağustos'ta sona erecek ilk taksit ödemeleri, 6 Eylül'e ertelenmişti. Ek MTV ilk taksiti kaçıranlar ise aylık yüzde 2,5 oranında gecikme faizi ile ödemelerini yapacaklar. İkinci taksitin ödeme süresi ise 30 Kasım'da sona erecek.

EK MTV NEREYE ÖDENECEK?

Ödemeler, Gelir İdaresi Başkanlığına ait "gib.gov.tr" internet adresi, İnteraktif Vergi Dairesi ve GİB Mobil uygulamasından, anlaşmalı bankaların kredi veya banka kartlarıyla banka hesabından, şubelerden, mobil, telefon ve internet bankacılığı üzerinden yapılabilecek. Ayrıca, vergi dairesi veznelerine, PTT şubelerine de ödemede bulunulabilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading